sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Voimasormukseni
Pidättekö te kivistä? Itse olen hullaantunut hehkuviin puolijalokiviin täysin. Niissä on jotain vastustamatonta taikaa. Jokainen kivi on uniikki ja niistä löytyy kauniita sulkeumia ja värimaailmoja. Voisin vain tuijotella herkullisia kiviä loputtomiin. 

Johtuen kivirakkaudestani suunnittelimme ensimmäisen kivikorumallistomme ystäväni kanssa. Haluan esitellä korut teillekin! Malliston ensimmäiset korut ovat sormuksia, joissa hehkuu viisi eri kiveä: vaalean maitomainen kuukivi, harmahtavan mystinen labradoriitti, herkullisen marjaisa rubiini, upean vihreä smaragdi sekä ihanan boheemi turkoosi. Kivissä on klassinen ruusuhionta ja ne ovat istutettu hopeiseen kuppiin, jolloin muodostuu pallon muoto.

Kivistä tekee kiinnostavan myös se, että jokaisella on oma tarinansa ja symbolinsa. Tarinat tekevät korusta merkityksellisen ja sormus voi toimia muistuttelijana esimerkiksi rohkeudesta. Nimesimmekin rubiinisormuksen: Be Brave, koska rubiini symboloi rohkeutta ja intohimoa.

On vaikea valita omaa lempparisormusta. Ykkössijan jakavat omalla kohdallani smaragdi ja labradoriitti. Ne sopivatkin kivasti yhteen ja mahtuvat kivasti samaan sormeen vierekkäin. Ehkäpä tarvitsenkin juuri nyt molempia kiviä muistuttelemaan itseäni sisäisestä voimasta ja viisaudesta sekä rauhasta.


Lue lisää koruista ja kivien symboliikasta Inner Peace Jewelry verkkokaupastamme.
Seuraa kuviani ja ajatuksiani Instagramissa ja Facebookissa.


1 kommentti:

  1. Kauniita ovat. Minäkin rakastan kiviä, myös ihan "tavallisia". Kesäreissulta Norjastakin tulin taskut pullottaen & kolisten kotiin :D

    VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)