tiistai 4. syyskuuta 2018

Mitä täällä tapahtuu?"Jos et tiedä, mitä tehdä, tee edes jotain. Muuten et tee mitään ja vain lamaannut." Loistava lausahdus. Tältä tuntui eilen maanantaina, kun ei oikein saanut mistään otetta ja tuntui, että hommaa on valtavasti ja niitä mahdollisuuksia, joihin tarttua.

Mutta tänään mietin sitä, että tekemisenkö perusteella taas elämääni arvioin. En ole postannut blogiin aikoihin mitään ja nyt olisi mahdollisuus listata ranskalaisilla viivoilla, mitä kaikkea on tullut tehtyä. Haluanpa vain jakaa yhden keskustelun äitini kanssa viime keväältä, kun iski elämäni ensimmäinen kriiseily iästäni (täytin 37 vuotta viime kuussa muuten). 

Minä: Olen jo kamalan vanha enkä ole saanut elämässä mitään aikaan.
Äiti: Mitä olisi pitänyt saada aikaan?
Minä: No en minä tiedä!!

Sitä monesti määrittelee itseä ja elämäänsä tekemisiensä mukaan. Siitä saakin sitten kivasti stressin aikaiseksi. Haluan nostaa tämän aiheen esille, koska uskon niin monen kamppailevan toisinaan samanlaisten ajatusten parissa. 
Yhden tekemisen haluan silti mainita tai ehkä kaksi. Koru-urani alkaa vahvemmin hahmottua ja kesän aikana on syntynyt Inner Peace Jewelry -yritys. Verkkosivut blogin ja kaupan kera avautuvat nyt syyskuussa, mutta ihania kuvia ja ajatuksia (siis omasta mielestäni ainakin) pääset seuraamaan Instagramista @innerpeacejewelry ja Facebookista myös. Voin sanoa, että viime viikonlopun kuvauspäivä korujen kanssa oli yksi tämän vuoden inspiroivimmista. Olin vahvasti oman juttuni äärellä.

Ja se toinen asia. Päässäni on pyörinyt todella paljon ajatuksia ja ne haluavat tulla sanoina ulos. Tänne niitä tulee nyt ripotellen. Olen tosin alkamassa rakennella uutta sivua ajatuksilleni. Siitä lisää myöhemmin.
Seuraa ajatuksiani ja kuviani Instagramissa ja Facebookissa

6 kommenttia:

 1. Sinä, nuori kaunis nainen, olet saanut elämässäsi paljon hyvää ja kaunista aikaiseksi!
  Ikä on vain numero, sinä itse olet mitä haluat olla.
  Ja katso nyt korujasi!!! Miten upeita!
  Sylintäydeltä onnea yrityksellesi!! <3 Niin moni meistä on hengessä mukana luomassa sinunkin elämästäsi jotain ihmeellistä!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanaa, että korubusiness lähtee lentoon! Onnea!

  VastaaPoista
 3. Tunniste "Hyvä elämä" osuu ja uppoaa tämän tekstin perään! Sinä ihana! Ihanaa kuulla, että olet omasi äärellä!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)