torstai 25. tammikuuta 2018

Yksinkertaisen elämän kaipuuOlen ilmeisesti tullut vanhaksi. Haaveilen talvesta Teneriffalla, hiljaisesta olemisesta kotona ja yksinkertaisesta elämästä.

Astrologi Kirsi Halla-Seppälän ajatukset omasta hyvinvoinnista ovat pyörineet mielessäni monta kertaa.

"Kaikkein tärkein hyvinvointini kulmakivi on oma hiljainen ja rauhallinen elämäntapani. Olen superherkkä ja menen helposti epätasapainoon pienestäkin kuormituksesta. Oleilu oman sisimmän äärellä ilman tarvetta ajatella on parasta lepoa. Rakastan myös luontoa ja tarvitsen metsää, puhun puille. Elän todella yksinkertaista elämää ja teen vähän. Keitän teetä ja silittelen kissaa." (Katja Kokon blogista)

Tänään voisin itsekin vain keittää teetä ja silitellä kissaa.
Ajatuksiani ja kuviani voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.4 kommenttia:

 1. Lämmin tervehdys Sini! Sinäkö vanha, huihai! On arvokasta huomata omat kaipuun kohteet ja suunnata niitä kohden mahdollisuuksien mukaan. Talvi Tenefiffalla kuulostaa suloiselta meikäläisenkin korviin, muttei ole toteutettavissa ihan tästä vaan. Hiljaa pesäsessä oleminen ja yksinkertainen elo sen sijaan ovat hyvinkin saavutettavia, ja vieläpä melko helposti. Minullekin rauhallinen elo, riittävä oma tila ja turhan karsiminen on merkityksellistä - tarvitsen niitä voidakseni hyvin.

  Kaikkea hyvää ja kantavaa alkaneeseen vuoteesi. Paistakoon aurinko päiviisi♥

  VastaaPoista
 2. Ja sit jos tuon Teneriffan vaihtaisi vaikka Lappiin, jossa voisi hiihdellä hankia hiljakseen, nauttia leppoisammasta tahdista ihan yleensä ja olla kunnon talven keskellä, vaikka paukkupakkasissa. Ne vasta rauhoittavat menon...
  Mutta siis, ymmärrän! Ihanaa lempeää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaapa ihanalta! <3 Ihanaa unelmoida tällaisista reissuista. Iloisia talvipäiviä sinne!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)