maanantai 29. tammikuuta 2018

Tammikuun parhaat1. Olen tehnyt töitä hoitavien soittimien parissa. Näillä tarkoitan soivia äänimaljoja, kristallimaljoja, äänirautoja ja monenlaista muuta kauniisti soivaa kapistusta, joista lähtee tasapainottava ja hoitava värähtely. Valokuvaan ja uudistan tällä hetkellä hoitavien soittimien verkkokauppaa. Opiskelen samalla ääniterapian perusteita ja soittelen hoitavilla soittimilla kotonani. Hoitavista äänistä ja soittimista tulen kirjoittamaan useampaan otteeseen tämän vuoden aikana. Aihe on itselleni tuttu jo parin vuoden ajalta. Nyt perehdyn töiden takia (ansiosta!) aiheeseen syvemmin.


2. Olen uppoutunut kuuntelemaan podcasteja työmatkoilla, kuten Tara Langen Tajunnan virtaa ja Katri Syvärisen Taikaelämää. Lempää ja inspiroitavaa kuunneltavaa.

3. ”Tämä on sinun elämäsi. Mitä jos riittäisit itsellesi?” Tämän vuoden ensimmäinen kirja on Anna Taipaleen Sydänjuttu. Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut. Vaadimme monesti itseltämme niin hurjasti, puskemme ja ponnistelemme. Jos yhtään resonoi, lue tämä


4. Olen yrittänyt olla runnomatta mitään väkisin eteenpäin. Monesti kannattaa odottaa ja asiat alkavatkin liikkua vaivattomasti eteenpäin. Kärsivällisyyttä se saattaa vaatia. Unelmia ja tavoitteita voi liikuttaa lempeän soljuvasti eteenpäin – luottamuksesta käsin.Kuviani ja ajatuksiani voit seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.
1 kommentti:

  1. Kiinnostavia ääniasioita luvassa... Aurinkoista kuunvaihdetta! Tuija

    VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)