sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Mikä sinulle on tärkeintä tänä vuonna?Ehkä vaikein vuoden aloitus ikinä. Loppuvuoden työmäärän aiheuttama väsymys ja luultavasti sen takia iskenyt flunssa on painanut ja vienyt kokonaan sohvan pohjalle. Ajatukset ovat harhailleet, riittämättömyyden tunne vaivannut ja rintaa puristanut. Hyvä muistutus taas siitä, mitä käy, kun ylittää rajojaan. Toisaalta tämä kertoo myös siitä, miten tärkeä vuodenvaihde itselleni on hetkenä, jolloin pohdin mennyttä ja tulevaa sekä piirrän suuntaviivoja tulevaan. Pitkien ja harmaiden sadepäivien jälkeen tänään paistoi aurinko ja ehkä sillä oli käänteentekevä vaikutus olossani. Sellainen, että haluaa tarttua imurin varteen, laulaa sekä tanssia musiikin tahdissa ja nähdä maailman täynnä mahdollisuuksia. Ihanaa saada oma itsensä takaisin.

Mikä sinulle on tärkeää tänä vuonna? Minulle on rauha, rentous ja yksinkertaisuus. Vapaus, kauneus ja merkityksellisyys. Ilo, yhteys ja inspiroituminen.

Tänä vuonna haluan, että ympärilläni on kaunista ja haluan myös itse tehdä maailmasta kauniimman paikan. Kotona odottaa maalipurkit ja tapettirullat sopivaa aikaa, jolloin uusin seinäpinnat. Pyrin pitämään kotia aina siistinä ja karsimaan tavaramäärää. Pöydällä kukkia ja kynttilöitä. Teen töitä yhä enemmän visuaalisuuden parissa.

Haluan voida hyvin ja olla sujut itseni kanssa. Annan itselleni tarpeeksi aikaa palautumiseen. Vietän aamut rauhallisesti. Tuijotan ikkunasta ulos kahvikupin kanssa niin kauan kuin se tuntuu tarpeelliselta. Vahvistan rajojani (ja vastustuskykyäni). Lenkkeilen luonnossa, hyppelen rantakivillä, poimin kukkakimppuja ja pysähdyn veden äärelle niin usein kuin mahdollista. Otan unohtuneen harrastukseni, meditoinnin, uudestaan päiviini mukaan. Puhun itselleni kauniisti.

Haluan inspiroitua ihanien ihmisten kanssa, kokea vapautta sekä yhteyttä. Toivoin loppuvuodesta inspiroivia kollegoita, joilla on asenne kohdillaan. Sellaisia ilmestyikin kaksin kappalein. Tällaisia ihmisiä haluan elämääni lisää. Haluan innostua yhdessä ja tehdä töitä yhdessä. Toisaalta taas kokea vapautta ja omaa tilaa. Tänä vuonna verkostoidun enemmän. Olen avoin kaikelle uudelle. Uusille ihmisille, asioille, poluille, töille, unelmille.

Suljin yhtenä päivänä tällä viikolla silmäni ja kuvittelin itseni vuoden päähän. Yhtäkkiä näin itseni täynnä iloa ja energiaa värikkäät jumppatrikoot (!) jalassa ja kukkapurkki kainalossa tekemästä maailmasta kauniimpaa paikkaa. Näky saa hymyilemään edelleen ja pidän kuvan mielessäni joka päivä tänä vuonna. Samalla muistutan itseäni asioista, jotka ovat itselleni tärkeitä.

Tulee hyvä vuosi. Laitetaan asioita nyt alulle ja vahvistetaan jo ennestään hyviä asioita elämässä. Ei kuitenkaan runnota väkisin menemään.
Ajatuksiani ja kuviani voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.4 kommenttia:

 1. En keksi mitään lisättävää tällä hetkellä sinun listaasi, joka on kuin minun omani. :)Kaunis postaus.<3 Paranemisia sinulle. Auringonvalo toi myös omaan päivääni
  huiman määrän iloa ja energiaa. Mukavaaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirjam-Matilda! :) Olo on tänään jo ihan tosi hyvä verrattuna aikaisempaan. Ehdottomasti auringolla oli osansa siihen täälläkin. Iloisia talvipäiviä!

   Poista
 2. Auringolla on maaginen vaikutus olotilaan. Listallasi on hurmaavia asioita. Luovuuden pulpahtelua odotan tälle vuodelle ja intoa toteuttaa visioni. Ensin tokenen tästä kuukauden taudista lempeästi ja nautin rauhallisesta elämänvaiheestamme. Kevättä kohti! 💚 Tuija

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)