perjantai 29. joulukuuta 2017

Välipäivien välitilassaVälipäivissä on jonkinlaista välitilan tunnelmaa. Itse haluan vain liplatella orientoitumatta vielä uuteen. Tarvitsen lepoa ja pääni tyhjää tilaa, jotta voin tehdä omat uudenvuoden rituaalini eli pohtia mennyt vuosi läpi ja asettamalla intentio tulevaan. Varsinkin kun mennyt kuukausi on ollut niin täynnä kaikkea ja samalla on pitänyt olla melkoisen supersosiaalinen, sisäinen introverttini nostaa voimakkaasti päätään ja vaatii vetäytymään hetkeksi hiljaisuuteen ja yksinäisyyteen.
Olen laittanut jo joulun syrjään. Jäljellä on valoja, kynttilöitä ja kukkia. Aivan pian tartun kuitenkin rituaaliini ja kokoan tämän vuoden. Uusi muistivihko on jo ostettu. Apua vuodenvaihteen pohdintoihin on tarjolla esimerkiksi Unravel Your Year 2018 -työkirjasta, jota olen käyttänyt jo monena vuonna pohjana omalle rituaalilleni.

Vaikkei ihmeellisiä pohdintoja jaksaisikaan tehdä, kannattaa kuitenkin kiittää kulunutta vuotta. Vaikka se olisi pitänyt sisällään vaikeuksia ja menetyksiä, on siellä kuitenkin ollut hyviä hetkiä ja ne kannattaa käydä kiitollisena läpi vaikeuksien ohella.

Mitä jätät viime vuoteen? Entä mitä otat matkaasi tulevaan?
Kuviani ja ajatuksiani voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.
2 kommenttia:

  1. Oi, miten tunnelmalliset kuvat! Välipäivät ovat hyvää aikaa pohtia mennyttä ja haaveilla tulevasta. Hyvää loppuvuotta ja uutta alkavaa sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)