perjantai 8. joulukuuta 2017

Uusi korusarjamme JOY

JOY nappikorvakorut

Tuntuu hienolta päättää tämä vuosi kepeisiin tunnelmiin ja ennen kaikkea uuden korusarjan julkistamiseen. Pyörittelimme syksyllä ystäväni korumuotoilija Varpun kanssa ajatusta siitä, miten arki on täynnä pieniä ilon ja onnen hetkiä ja välillä niitä ei meinaa huomata. Näistä ajatuksista syntyi uusi korusarjamme JOY.


JOY korvakorut koukuilla

JOY on valon ja varjon leikkiä hopeisilla pinnoilla. Korun pelkistetty ja klassinen kolmiulotteinen pisaran muoto on yhdistetty leikkisään liikkeeseen. Sen tarkoitus on muistuttaa kantajaansa pienistä ilon hetkistä ja nautinnon tärkeydestä. Siinä missä Peace-koru on rauhallisen maadoittava, JOY on liikettä, kepeyttä ja iloa. 


JOY riipus

Ensimmäisenä näin nappikorvikset ja olin täysin myyty. Viime viikolla sain korviini roikkuvat pisaran muotoiset korvikset ja se ihana liike, heijastavat pinnat ja kaunis vaalean himmeä kiilto sulattivat sydämeni. Ne olivat ihanammat kuin osasinkaan ajatella! Iso riipus on taas upean näyttävä, mutta jollain tapaa se onnistuu samalla olemaan myös hurjan herkkä.
Välillä tarvitsemme muistuttelua arjen keskelle pienien iloisten hetkien tärkeydestä. Yksi pisarakin iloa keventää mieltä. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, että niin vähän riittää onneen. Niin vähän voi riittää myös iloon ja kepeämpään elämään. Koru on mitä mainioin muistuttelija ja toimii amuletin tavoin. JOY korusarja löytyy verkkokaupasta ja on ihana lahja itselle tai läheiselle. Joulukuun ajan myös tilaukset ilman toimituskuluja. Korut ovat suomalaista käsityötä ja ne valmistetaan kultasepänverstaalla käsin pieni erä kerrallaan. 


Pienten asioiden aamukasteessa sydän
löytää päivänkoittonsa ja virkistyy.

-Kahlil Gibran

4 kommenttia:

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)