keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Modernia suomiromantiikkaa joululahjaksi100-vuotiaan Suomen kunniaksi Peace-korusarjani näyttäytyy tänään vanhanajan suomiromantiikan valossa. Korusarja on syntynyt minun ja muotoilija Varpu Satolan yhteisestä tarpeesta saada suojakilpi ahdistusta ja stressiä vastaan. Meille Peace-koru symboloi sisäistä rauhaa. Kiireinen ja rauhaton elämänrytmi, sisäiset ristiriidat ja levottomuus leimaavat meidän aikaamme. Tarvitsemme lepoa ja rauhaa, jotta voimme paremmin.

Rauhansymbolin merkitys ei ole muuttunut. Se vaatii sotien päättymistä, kaiken elämän kunnioittamista, vihapuheen lopettamista, mutta myös sitä, että löydämme sisäisen rauhamme. 
Korusarjaan kuuluvat nappikorvikset, rengaskorviksetsormus ja riipus. Kaikki korut valmistetaan käsityönä Suomessa. Nämä näyttävät korut ovat suunniteltu niin, että niitä on miellyttävä käyttää. Pinnan herkkä samettimattaus on tehty tuntumaan miellyttävältä koskettaa. Symboliikka ja selkeä muotokieli muistuttavat sisäisen rauhan tärkeydestä. Materiaalina on Sterling-hopea Ag 925/1000. Hopea on materiaalina rauhoittava ja tasapainottava.
Hyvää itsenäisyyspäivää! Suomen 100 vuotispäivän kunniaksi tarjoamme Peace-koruista -15% koodilla SUOMI100 torstaihin 7.12 asti verkkokaupasta. Joulukuun ajan tilaukset myös ilman postikuluja. 

Peace sisäinen rauha -korut ovat ihana lahja itselle tai sinulle tärkeälle henkilölle.
Verkkokaupasta varmistat helposti, että sinullakin on ihana koru paketissa jouluksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)