sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Amuletti sormessaTänä vuonna minulla on ollut yksi aivan ehdoton lempparikoru. Se on korumuotoilija ystäväni valmistama Peace-sormus, jonka tilasin häneltä alkuvuodesta. Nykyajan kiireisessä elämänrytmissä tarvitsen sisäisestä rauhasta muistuttelijoita. Peace-sormus sormessa on kuin sormeen sidottu lanka lapsuudesta muistutuksena sisäisestä rauhasta. Varsinkin näin joulun alla olisi hyvä muistutella itseään rauhoittumisen tärkeydestä jo ennen virallisen joulurauhan laskeutumista.

Sormuksesta tuli ihanampi kuin toivoin ja se on saanut vuoden aikana ympärilleen kokonaisen korusarjan ja päässyt monen sormeen muistuttamaan sisäisestä rauhasta. Vaikka sormus on iso ja näyttävä, sitä on miellyttävä pitää. Materiaali on hopeaa ja pinnassa on ihanan tuntuinen herkkä samettimattaus.
Sormus muistuttaa päivittäin siitä, kuinka tärkeää on olla sovussa itsensä kanssa, vaalia sisäistä rauhaa ja olla armollinen itselleen. On tärkeää huolehtia henkisestä hyvinvoinnista ja lisätä rauhaa elämäämme. Onko sinulla jotain amulettia muistuttamassa jostain?


Levollista ensimmäistä adventtia!


Oman sormuksesi saat verkkokaupasta.
Nyt joulukuun ajan tilaukset ilman postikuluja.
Varmista, että sinullakin on ihana koru paketissa Seuraa kuviani ja ajatuksiani Instagramissa ja Facebookissa.
2 kommenttia:

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)