tiistai 19. joulukuuta 2017

Mitä sinulta puuttuu?


Tarina joululta 2011Äitini oli saanut syksyllä suunnittelemansa eteisen tapetit seinälle isäni ollessa matkoilla. Aitassa vuosikymmenet jemmassa ollut ollut iso vihreä lipasto pääsi viimein taas esille. Sopivasti jouluksi. Joulu menikin leppoisasti, mutta hulinalla. Olo on jotenkin taas välipäivien välitilassa. Ei oikein tiedä, miten päin olisi.

Joululahjoissani on kyllä pari mainitsemisen arvoista, kuten pattereilla toimiva pieni radio kriisitilanteisiin (luonnollisesti isältäni) ja siskoni kirpparilta ostamat lahjat vanhaa lahjapaperia ja naruja myöten. Ja hän tehnyt nuo bikinipiparit tietenkin. Sain kauniisti käärittyjä lahjoja, mutta sanomalehteen kääritty paketti kysymyksellä Mitä sinulta puuttuu? vei sanomallaan voiton. Minulta ei puutu mitään. Vietin taas yhden yltäkylläisen joulun. 
Viimein on lukuvuorossa Eat Pray Love - Omaa tietä etsimässä. Toki vielä kesken, mutta nautin niin sen lukemisesta. Kirjan ensimmäinen osio sopiikin joulun herkutteluun. Olen myös sitä mieltä, että elämä on nautinto. Söin sen kunniaksi oikein kaksi joulutorttua peräjälkeen, mikä onkin aivan ennenkuulumatonta. Mielenkiinnolla luen parhaillaan kirjan Intian osuutta. Itseäni jaksaa aina innostaa kaikenlaiset aiheet liittyen oman tien kulkemiseen ja sen etsimiseen. Ikuinen etsijä itsekin. Parasta on tietenkin se, kun oma tie pikkuhiljaa alkaa hahmottua. Puhumattakaan rohkeasta oman tien kulkemisesta silloin, kun se poikkeaa tavanomaisista teistä. Vuoden vaihtuessa on taas hyvä tarkistaa oma polkunsa ja ottaa oikea suunta sitä johtavasta tähdestään.
Kuviani ja ajatuksiani voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo "Mitä sinulta puuttuu?" -lahja! Monesti parhaat lahjat ovat yksinkertaisia ja siksi kai niin mieliinpainuvia. - Joulu on sopivaa aikaa myös ikuiselle etsijälle pysähtyä oleellisen äärelle. Joulun sanomassa on mielestäni ainoa toivo tälle maailmalle, sinulle ja minulle. Onnellista joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Levollista joulun aikaa myös sinne!

      Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)