sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Visualistin paperit taskussaOlen muutaman vuoden haaveillut, että hankkisin itselleni visualistin tutkinnon. Se on kuitenkin tuntunut niin luontevalta asialta itselleni. Viime vuodet olen keskittynyt kuitenkin muunlaisiin työjuttuihin, vaikka ne ovatkin pitäneet sisällään visuaalista sisällöntuotantoa. Mutta tänä vuonna tein sen! Olen nyt siis virallisesti visualisti. Opiskelujen tärkein anti itselleni oli se, että hieman uinumassa ollut inspiraationi ja luovuuteni pääsi taas heräämään. Olen muokannut jo töitäni visualistin työtehtävien suuntaan ja ensi vuonna keskityn töissäni ennen kaikkea visuaaliseen markkinointiin.

Olen tiennyt jo kauan, että oma elämäntehtäväni on tehdä maailmasta kauniimpi paikka, jossa ihmisillä olisi parempi olla. Kuulostaa ehkä nyt vähän siirappiselta, mutta kauneus ja hyvä olo on luonteva osa minua ja se on se ydin, jota toteuttamalla oma elämä tuntuu antoisalta.


Todistus saatu ja työkaverit muistivat valmistujaislahjalla: tarpeeksi iso, näkyvä ja hassu avaimenperä, ettei avaimet pääsisi aina hukkumaan... Mulla on parhaat työkavert! :)


Valitsin opiskelupaikaksi Helsinki Design Schoolin ja se sopi itselleni hyvin. Ihanat opiskelukaverit ja hyvä ilmapiiri. Inspiroivat opettajat ja hurjan laajalta alueelta opiskeltavia aiheita. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi vuotta, joka tulee olemaan täynnä kaikenlaista uutta ja ihanaa tälläkin saralla!

Kuviani ja ajatuksiani voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.
8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon valmistumisen johdosta! Kuulostaa hyvältä. Täällä minä mietin, millä saisin itse ne uinuvat inspiraationi nykäistyä liikkeelle. :) Oikein surettaa, kun muistelee mitä kaikkea tein ja puuhasin nuorempana.Nyt on joku ihme lukko siinä ovessa, jonka takana tekemään ryhtyminen ja into piileskelevät.Olen syytellyt vaihdevuosiakin tästä.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirjam-Matilda! <3 Voi kyllä sen saa heräämään!

   Poista
 2. Onnea Jotain Sinistä ja uusia haaveita tulevaan! 💙 Tuija

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea tutkinnosta! Aina on ihana kuulla kun ihmiset toteuttavat haaveitaan ja unelmiaan. Ja uusia kohti! ;)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)