perjantai 1. joulukuuta 2017

Mielenrauhan joulukalenteriMitä sinulle tarkoittaa joulurauha? Alkaako se joulurauhan julistuksesta jouluaattona vai vasta aattoillan hiljaisuudessa. Pystyisitkö kuvittelemaan tilannetta, että joulurauha alkaisi jo joulukuun ensimmäisestä päivästä. Voisiko sellainen olla mahdollista? Kaiken hässäkän keskellä sisällä olisi rauha ja hyvä olo. Minä uskon, että se on mahdollista.

Meillä on helposti erilaisia mielikuvia, millainen joulumme tulee olla ja pahimmillaan se voi tuottaa paljon stressiä. Onko jotain sellaista, mitä voisit jättää kokonaan tekemättä, jotta voisit nauttia levollisista hetkistä koko joulukuun ajan? Mitä voisit tehdä enemmän, jotta joulurauha olisi läsnä elämässäsi tästä päivästä lähtien? Mitä ihanaa pientä joulurauhaa ja levollista mieltä tuovaa voisit tehdä jo tänään?
Joulukuun ensimmäisen päivän kunniaksi julkaisemme uuden osan Peace-korusarjaamme. Sisäisestä rauhasta ovat meitä muistuttamassa näyttävät rengasmalliset korvikset. Nyt joulukuun ajan tilaukset verkkokaupasta ilman toimituskuluja. Varmista, että sinullakin on paketissa ihana koru!

Kiitos teille, kun olette ottaneet avosylin vastaan korusarjamme ja kiitos kaikista ihanista palautteista!

Lue blogipostaukseni Peace-korusarjan synnystä: miten koru voi toimia suojakilpenä ahdistusta vastaan ja kiinnostavasta päivästä kultasepänverstaalla Peace-koruja tehden.Olen koonnut ajatuksiani ja kuviani joulusta ja levollisuudesta Mielenrauhan joulukalenteriini. Tervetuloa mukaan! 


Seuraa myös Instagramissa ja Facebookissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)