sunnuntai 10. joulukuuta 2017

JOY - lisää nautintoa elämäänMyönnän, olen luonteeltani nautiskelija. Nautiskelen pienistä hetkistä, kuten aamun kuumasta kahvista, hiljaisesta kodista ja sohvan nurkkaan käpertymisestä. Puhun pienten ilojen puolesta, mutta kannatan myös nautiskelua. Nautiskelua, jota ripotellaan arkeen ja jota vaalitaan vapaalla.

Haluan JOY korujen olevan muistutus nautinnon tärkeydestä. Mitä se sitten kellekin on.  Silmänisku, hipaisu vai kuuma suudelma. Nauru, hassuttelu, pitkä aamu. 


JOY riipus

JOY nappikorvikset

JOY korvakorut koukulla


JOY on valon ja varjon leikkiä hopeisilla pinnoilla. Korun pelkistetty ja klassinen kolmiulotteinen pisaran muoto on yhdistetty leikkisään liikkeeseen. Sen tarkoitus on muistuttaa kantajaansa pienistä ilon hetkistä ja nautinnon tärkeydestä. Korut ovat suomalaista käsityötä ja ne valmistaa korumuotoilija Varpu Satola aina pieni erä kerrallaan.

JOY korusarja löytyy verkkokaupasta ja on ihana lahja itselle tai läheiselle. Joulukuun ajan tilaukset ilman postikuluja. Varmista, että sinulla on ihana koru paketissa jouluksi Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)