sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Nyt syntyy uutta ja se pirskahteleeKäänsin jo hieman katsetta tänään tulevaan. Mietin ensi vuotta ja tulevan vuoden teema on jo huomaamatta hiipinyt ajatuksiini. Toki paljastan sen vasta vuoden alussa. Teema on iso ja vahva. Hieman jopa pelottava.

Tämän tiimoilta on kuitenkin syntymässä uusi korusarja, jonka muotokieli kertoo inspiraatiosta ja muistuttaa ilon ja nautinnon tärkeydestä. Korusarjan nimi on Joy. Ilon pirskahtelua ja kepeyttä elämään ja varsinkin tulevan vuodenvaihteen odottaviin tunnelmiin ja 2018 vuodelle asetettuihin toiveisiin.
Hyvin pelkistetty ja klassinen pisaranmuoto sisältää heijastavia pintoja, jotka leikittelevät hopeisissa koruissa. Koruihin tulee myös paljon liikettä. Siinä missä Peace-koru rauhallisen maadoittava, tuleva mallisto leikittelee liikkeellä ja kolmiulotteisuudella. Koru tulee joulumyyntiin ystäväni verkkokauppaan ensi kuussa ennen kuin oma verkkokauppani avautuu ensi vuoden puolella. 

On hienoa päättää tämä vuosi kepeisiin tunnelmiin. Välillä tarvitaan muistuttelua arjen keskelle pienien iloisten hetkien tärkeydestä. Yksi pisarakin iloa keventää mieltä. Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, että niin vähän riittää onneen. Niin vähän voi riittää myös iloon ja kepeämpään elämään.Seuraa kuviani ja ajatuksiani Instagramissa ja Facebookissa.
2 kommenttia:

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)