tiistai 2. toukokuuta 2017

Sisäinen rauha -korusarjaniTämän vuoden teemani on rauha. Olen paljon pyöritellyt mielessäni, mitkä asiat lisäävät rauhaa elämääni. Ne ovat pieniä yksityiskohtia, kuten siisti pöytä ja kukat maljakossa. Tai isompia kokonaisuuksia, kuten sellaisten asioiden välttämistä, jotka pitävät sisällään jonkinlaisen ristiriidan. Sillä ristiriidat lisäävät ahdistusta ja stressiä. Sydämen kuuntelu ja intuition vahvistaminen taas lisäävät sisäistä rauhaani.

Nykyajan kiireisessä elämänrytmissä tarvitsen sisäisestä rauhasta muistuttelijoita. Niinpä pyysin korumuotoilija ystävääni valmistamaan Peace-sormuksen. Siitä tuli ihanampi kuin toivoin. Vaikka sormus on iso ja näyttävä, sitä on miellyttävä pitää. Materiaali on hopeaa ja pinnassa on ihanan tuntuinen herkkä samettimattaus.

Hetken päästä sain yllätyksenä myös korvikset ja riipuksen. Alkoi olla sarja koossa ja ehdotin, että laitamme korut myyntiin, jotta myös muilla olisi mahdollisuus hankkia sormus, riipus tai korvikset, jotka muistuttavat sisäisen rauhan ja pysähtymisen tärkeydestä.

Ajatuksiamme korusta suojakilpenä ahdistusta vastaan ja sisäisen rauhan muistuksena sekä myös tietoa peace-merkin historiasta voit lukea ystäväni Varpun nettisivuilta www.varpusatola.fi, jossa on myös paljon ihanaa kuvamateriaalia koruista.
Olen itse pitänyt koruja jo paljon. Pidän myös niiden selkeästä muotoilusta, keveydestä ja samalla näyttävästä koosta sekä pinnan herkkyydestä.

"Kantamalla Peace-korua viestit muille, mitä arvoja kannatat. Ennen kaikkea koru muistuttaa sinua päivittäin siitä, kuinka tärkeää on olla sovussa itsensä kanssa, vaalia sisäistä rauhaa ja olla armollinen itselleen. Se, kuinka hyvin voimme, on kiinni myös siitä, miten me itsestämme ajattelemme. On tärkeää huolehtia henkisestä hyvinvoinnista ja lisätä rauhaa elämäämme."


Oman korusi saat verkkokaupasta.

Seuraa kuviani ja ajatuksia Instagramissa ja Facebookissa.4 kommenttia:

 1. Ihania! Onnea uudesta aluevaltauksesta! Tuo sormus olisi kyllä aika magee... hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja tuo sormus on kyllä tosi magee. Ihana käytössä ja kiinnittää huomiota.

   Poista
 2. IHANIA! Itselläni on ollut mielessä peace-sormus jo jonkin aikaa ja olen myös sinun sormustasi ihaillut aikaisemmin kuvista. Todella kaunis ja juuri sellainen jonka itsekin haluaisin, näyttävä mutta selkeä ja hyvin simppeli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna <3 Sormus on kyllä super ihana. Vaikka se on iso, se ei ole mitenkään häiritsevä käyttää.

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)