sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Seinämaaleja, opintoja ja omannäköistä elämää
Viimeiset viikot ovat väsyttävän hässäkän ohella olleet myös inspiroivia. Olen iloinen siitä, että olen saanut otetta hieman unenpöpperössä olevaan luovuuteeni. Kevät on herättelemässä innostusta ihan uudella tavalla kodin laittamisenkin pariin. Muutosten levollinen tuuli on puhaltanut jo seinän rauhoittavan vihreäksi. Pikkuhiljaa muutkin seinäpinnat saavat uudet sävyt ja kuviot. Odotan innolla, että pääsen esittelemään ideoitani teille. 
Yksi ja melkoisen iso syy inspiraation heräämiseen on aloittamani visuaalisen markkinoinnin opinnot Helsinki Design Schoolissa. Tuntuu hyvältä olla siellä, missä kuuluukin olla ja tehdä sitä, mikä tuntuu itsestä oikealta.

Kaikki asiat ovat järjestyneet loppujen lopuksi tosi hienosti. Oikeastaan vaan oma kovapäisyys yleensä on ollut se isoin este oikeiden asioiden tapahtumiselle.
Tämä vuosi on omistettu rauhalle ja levollisuudelle sekä sitä kautta hyvälle ololle. Viimeiset viikot ovat totisesti testanneet rauhaani. Olen sortunut taas melkoiseen itseni sättimiseen ja potemaan huonoa omaatuntoa ihan typeristä asioista. Sille tietoinen stoppi nyt.

Kannustetaan toisiamme ja ennen kaikkea itseämme lempeään ja omannäköiseen elämään!

Seuraa kuviani ja ajatuksiani Instagramissa ja Facebookissa.
8 kommenttia:

 1. Kannustusta ja tsemppiä lähtee ainakin täältä suunnalta: opinnot kuulostavat hienolle! Silmäni nauliutuivat noihin malisävyihin. Olet valinnut tismalleen samoja seinävärejä kuin minä keskeneräiseen tuoliprojektiini. Viime kesänä pinnatuolien hiominen entisistä maaleista jäi kesken, mutta haaveena on maalata ne jollain tollaisella sävyllä mitä olet värilastuiksi valinnut. Jokin murrettu vaalea vihreä. Hiominen ei oikein jaksanut inspiroida, mutta ehkäpä tässä kevään tullen kun pääsee ulos pölyämään projektin kanssa. Se uuden maalin maalaaminen ja lopputuloksen näkeminen innoittaa jatkamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Samoin lähetän kannustusta ja tsemppiä sinnekin! Ja eikös ole ihana sävyt <3 meinaa ihan pakahtua. Kannattaa ehdottomasti valita näitä sävyjä tuoleihinkin! Etköhän saa pian ne käyttöön uusilla raikkailla väreillä :)

   Poista
 2. Huikean ihanaa opintaivalta! Tuija

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun värit tulevat! Ihanaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa, että olet hypännyt uuden oppimiseen! Hiukan kateellisena tässä fiilistelen. HDS olisi kyllä unelma :)

  Minttu, Kivempi blogi

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)