keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Mitä toivoisit elämääsi helmikuussaTammikuu on mielestäni aina tuntunut niin kovin pitkältä ja ehkä jopa ankealta. Joskin kivat suunnitelmat vuoden vaihtuessa inspiroivat ja antavat energiaa. Lohduttava ajatus on myös se, että jos vuoden alussa tehdyt uudenvuodenlupaukset eivät ole kantaneet, voi aina aloittaa alusta. Helmikuu on oiva uusi alku taas!

Ylipäätään kaikkea ei tarvitse suunnitella valmiiksi vuodenvaihteessa (tai muulloinkaan). Suunnitelmia saa myöskin muuttaa, tavoitteita täsmentää ja unelmia vaihtaa. Omissa uudenvuoden tavoitteissani olen pikkuisen edennyt. En toki niin mahtipontisesti kuin suunnittelin, mutta prosessi on käynnissä.

Itselleni tärkeintä on muistaa vuoden 2017 teemani: rauha. Viikon sisällä olen kuullut kahdelta, että katseeni on levollisempi. Olen myös listannut asioita, jotka lisäävät rauhaa ja levollisuutta elämääni, kuten siisti ruokapöytä ja ajoissa maksetut laskut sekä riittävä joutenolo.

Rauhaani lisää myös sellaisten asioiden välttäminen, jotka pitävät sisällään jonkinlaisen ristiriidan. Ristiriidat jos mitkä saavat aikaan ahdistusta.

Rauha on seurausta myös intuition ja oman sydämen kuuntelusta.


Mitä toivoisit enemmän elämääsi helmikuussa?


Näitä juttuja tapahtui tammikuussa:

4 kommenttia:

 1. Valoa, aurinkoa, vireyttä, puhtia! Tapetoinnin valmistumista ja lattian maalausta. Helmikuu 💚 Terkuin Tuija

  VastaaPoista
 2. Heippa! Löysin blogisi tänään ja täällähän on paljon ihania ja mielenkiintoisia juttuja! Tulen siis varmasti uudestaankin. :) Minä toivoisin helmikuultani energiaa ja taitoa keskittyä tähän hetkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Veera! Kiva tavata täällä ja lähetän sinne energisiä talvipäiviä! :)

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)