perjantai 6. tammikuuta 2017

Vuoden sana ja voimakoruParina viime vuotena olen valinnut vuodenvaihteessa seuraavalle vuodelle sanan. Tai en oikeastaan ole valinnut. Se on vain tullut minulle jostakin. Ikään kuin annettu. Tämän vuoden sana on rauha ja sekin vain yhtäkkiä tuli. Oikeastaan niin loistava sana. Viime vuosi oli kaikkea muuta kuin rauhaa ja jo vuosi sitten tunsin sydämessäni, että vuosi 2017 tulee jollain tapaa olemaan erityinen: kohtaan paljon hyvyyttä.

Miten muistaa joka päivä vuoden sana? Itse hankin ranteeseen voimakorun: Efva Attlingin Peace -rannekorun. Kaunis, tyylikäs ja rauhoittava. Muistuttamassa rauhasta ja luottamuksesta elämään. Siitä, miten rauhoitun ja kuuntelen intuitiotani voimakkaammin ja toimin sen mukaan. Koru kulkee mukanani vuoden jokaisena päivänä.

(Ja Efva Attlingin korut. Niin ihania ja inspiroivia. Loppuun asti suunniteltu kokonaisuus.)

Mikä olisi oma vuoden sanasi? Sana, joka ohjaa, inspiroi ja rohkaisee vuoden jokaisena päivänä.

Mikä olisi toisin, jos sana olisi läsnä vuoden jokaisena hetkenä?

Mitä voisit tehdä enemmän, jotta vuoden sana näkyisi paremmin elämässäsi?
Idean vuoden sanasta on antanut Susannah Conway.

3 kommenttia:

 1. Minäkin olen muutamana vuotena miettinyt vuoden sanaa. Viime vuonna muutin sen kuukauden sanaksi. Tänä vuonna voisin palata taas yhteen sanaan. Se olisi nöyryys.

  Olisi ihana saada sinut mukaan #Listahaasteeseen

  Minttu, Kivempi blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Minttu, ei kuukauden teemasanakaan paha olisi. Tosin vuoden mittaisena tulee vaikutukset isommiksi :) Kiva kun jaoit sanasi <3

   Poista
 2. Vuoden sana on uusi minulle. Rakkaus on ollut usein ajatuksissani ja tarkoitan sen merkitystä laajasti koskien tapaani ihmisten kohtaamisessa. Voimakoru puolestaan on nytkin ranteessa ja sormukseni tuo voimaa sekä iloa päivittäin. Siitä saisikin kivan postauksen. Kiitos inspiraatiosta! 💙 Tuija

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)