perjantai 23. joulukuuta 2016

Ruusun sävyjä ja tuoksuja iholleKäperryn joulun viettoon tänä vuonna vaniljalta tuoksuen ruusukullan hohdetta kasvoillani. Vaniljahan on yksi ehdoton lempituoksuni ja lämmin ruusukulta yksi lempivärini. Näitä löytyy tämän hetken lempikosmetiikkatuotteistani - luonnonkosmetiikasta tietenkin.
Kasvojeni iho saattaa toisinaan punoittaa herkästi, vaikka ihoni muuten voikin hyvin. Käytän yleensä kevyitä sävyttäviä päivävoiteita, mutta nyt ajattelin kokeilla vähän peittävämpää ja laadukkaampaa Kjaer Weisin meikkivoidetta. Jo ihana metallinen rasia tuo ripauksen ylellisyyttä aamuhetkiin. Meikkivoide toimii loistavasti ihollani ja pysyy ihollani hyvin kiireisenkin päivän loppuun.

Ensimmäistä kertaa kokeilin myös Lily Lolon mineraalimeikkejä ja mineraalipuuteria, joka viimeistelee meikin. Ja kuten oli kehuttukin, puuteri jättää ihostani heleän ja kauniin.

Meikkipussini vakiotavaraa on jo vuoden ollut Zuiin lohenpunainen luomiväri Rose Mist. Se nyt vain sopii silmieni sävyyn niin kauniisti, että voisin käyttää sitä pelkästään koko ajan. Samalta laadukkaalta ja hoitavalta värikosmetiikkasarjalta luottoposkipunani on Melon Hohdepuuteri. Olen useaan kertaa saanut kuulla kauniin sävyisesti hohtavista poskipäistäni.
Ja ne tuoksut. Olen tuoksuherkkä. Pesen aina pyykkini täysin tuoksuttomassa pesuaineella. Täysin luonnollisia tuoksuja siedän kuitenkin hyvin ja vaniljaa en voi vastustaa. Niinpä tämänhetken lempihajuveteni on Acorellen Vanilla blossom roll-on parfyymi. Ihanan lempeä tuoksu. Lisäksi mukana on eteerisiä öljyjä, jotka mm. vähentävät väsymystä ja huolia sekä aktivoivat kehoa. Ilmankos olo on niin iloisen kepeä aina tuoksua ihoon supsutellessa :)

Huuliani hellin vaniljanmakuisella hoitavalla Hurraw huulivoiteella. Tuote on täysin luonnollinen, vegaaninen, raaka ja luomu. Kulkee aina mukanani.

Ehdoton dödö-suosikkini on Schmidt's. Niin tehokas, alumiiniton ja luonnollinen vaihtoehto. Deodorantti on voidemainen ja sarjassa on saatavana hajuton versio ja mm. tämä naisellisen romanttinen ruusu-vanilja.Seuraa kuviani ja ajatuksiani Instagramissa ja Facebookissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)