maanantai 13. kesäkuuta 2016

Stressiperunoiden hoitoElämä on ollut viimeisen kuukauden ajan melko jännittävää. Ja arvatkaas missä se jännitys, vaikkakin positiivinen sellainen, on tuntunut? Niskoissa ja hartioissa tietenkin sekä yöunessa. Kärvistelin aikani, kunnes muistin hierojan, joka on erikoistunut stressiperunoiden hoitoon.
Ilonasta onkin tullut lyhyessä ajassa luottohierojani, joka saa kierroksiani laskettua lähes sormia napsauttamalla. Hänellä on erityinen taito aistia, mikä on asiakkaan tilanne ja muokata hoito sen mukaan ja olla aidosti läsnä. Vaikka hieronta ei tosiaankaan ole mitään kevyttä sivelyä, vaan kipeiden lihasten huoltoa, olin viime kerralla nukahtaa kuola poskella hierontapöydälle. Rentouduin vain niin täysin ja irrottauduin kaikesta muusta.

Luottohierojani on myös opiskellut vuoden perinteistä kiinalaista akupunktiota ja käyttää jo sitä välillä asiakastyössä. Tällä viikolla saan kuulemma viisi rentouttavaa neulaa päähäni. Odotan innolla!
Kesä ja loma on muuten mainio aika hoitaa itseä. Loma on kuin pysäkki, milloin levätään ja huolletaan kehoa sekä mieltä. Olettehan muistaneet antaa itsellenne luvan tähän?


Yhteistyössä www.duuseri.fi 
Asiakasvastaanotto Helsingin Kampissa: Suomen Urheiluhierontakeskus
2 kommenttia:

  1. Vaikka ei varsinaisesti lomaa olekaan, niin nyt alkaa löytyä hyvä vuorokausirytmi. Valon lisääntyessä oli todella hankala mennä nukkumaan, minkä vuoksi yöunet lyhenivät ja jaksaminen töissä kärsi. Nyt on muovautunut arkirutiinit. Meillä käy töissä pari kertaa kuukaudessa hieroja (ajan saa varata halutessaan) ja hänen taitoaan olen hyödyntänyt niska-hartiajumeihin. Ja ihanaa kun saa samalla myös vinkkejä omatoimiseen jumien yms. ennaltaehkäisyyn.

    VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)