tiistai 5. huhtikuuta 2016

Meikkipussin kevätsiivousRaikas kevätsiivous on pyörähtänyt nyt myös meikkipussin kautta. Pikkuinen päivitys on ehdottomasti aina niin piristävää.

En oikein ole meikkivoideihmisiä, joten mintunvihreä Zuiin meikinpohjustusvoide on ihan nappi omalle herkälle ja paikoittain punertavalle iholleni. Laitan aamulla kosteusvoiteen päälle ja ihon väri tasoittuu kivasti. Näyttää jo näin hyvältä. Olen kuitenkin tykästynyt myös Mossan sävyttävään BB-voiteeseen. Tykkään itse tästä mintunvihreän pohjustusvoiteen ja sävyttävän BB-voiteen yhdistelmästä!

Samalla ostin itselleni kaksi Bohon huulipunaa kokeiluun (no ostin kyllä pari huulikiiltoakin, mikä kuulostaa jo vähän överiltä). Hinta-laatusuhde on hyvä ja punat kulkevat käsilaukussani. Heleyttä kasvoille sipaisen ruusukultaisella RMS Beauty Master Mixerillä. Keväisen keveä ja heleä olo on näin taattu.

Sokerina pohjalla on paras luonnonkosmetiikan deodorantti, mitä olen tähän asti kokeillut: Schmidt's. Se pitää! Olen kranttu dödöjen suhteen, mutta tämä sulatti sydämen. Hikitreeniä ei ole vielä takana, mutta kiireisiä ja pitkiä päiviä kylläkin.

Onnistuin kevätsiivossa.

PS. Meikkipussini sisältö on luonnonkosmetiikkaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)