torstai 10. joulukuuta 2015

Hyvän olon korujaVinkkaan teille ihanista Arjan koruista, koska tarina korujen takana on puhutteleva ja muistuttaa siitä, miten paljon mahdollisuuksia meillä on parantaa omaa vointia ja saada näin luovuuskin kukoistamaan. 

"Sairastan MS-tautia ja oireita on monenlaisia: kipuja, muistivaikeuksia, väsymystä jne. Vielä noin 1,5 vuotta sitten olisin voinut nukkua kaikki päivät. Sängystä ylöspääseminen oli suuri puserrus ja saatoin nukkua monet päikkärit päivässä. Kerran tyttäreni tuli käymään ja oli aivan innoissaan oltuaan Sinin ravintoluennolla. Selitti ja piirsi, tarkensi ja kertoi, mitä mahdollisuuksia on kohentaa omaa vointia oikeanlaisella ravitsemuksella ja suolistoa hoitamalla. 

Aloin hoitaa itseäni Sinin ohjeiden mukaan ja jo muutaman viikon jälkeen huomasin väsymyksen jääneen taka-alalle. Sain uutta energiaa! Tunsin myös kipujen lieventyneen. Aloin tehdä koruja. Ensin se oli omaksi iloksi  näpertämistä, nyt kun jaksoin tehdä jotain! Huomasin kuitenkin, että koruja alkoi kertyä ja ideoita valtavasti! Näin syntyi Made by Arja Hannele. Suuri kiitos Sinille! Energian saaminen päästi luovuuteni valloilleen."

Koruista saa joulukuun ajan -30% alennusta, kun mainitsee tilatessa "sini". 

8 kommenttia:

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)