torstai 12. marraskuuta 2015

Tällä hetkellä ilahduttaaIhan tosi hurjasti on tehnyt mieli glögiä ja vain fiilistellä marraskuun harmaata ja lempeää tunnelmaa. Ihan pieni kurkistus on tehty joulukoristeisiin. Niitä kyllä ihan pian levitellään hillitysti ja levollisesti kotiin.

Kovasti on väritelty ruokalautasta kasviksilla. Varsinkin idättämiseen on herännyt taas valtava innostus. Suurinta herkkua tällä hetkellä ovat idätetyt mungpavut. Ihanan raikkaan ja rapsakan makuista sekä ravinteikasta. Häviää jääkaapista alta aikayksikön.

Iho selkeästi tarvitsee enemmän hellävaraista kosteutusta. Rakastan kaikkea, mitä voi suihkutella kasvoille, kuten Madaran uutta nokkossuihketta. Freesaan oloani suihkuttelemalla sitä pitkin päivää. Sarjan voidekin on niin kovin lempeä.

Viime viikkoina elämässä on ollut ajoittain ihanan hidasta ja olen tyytyväinen, että olen onnistunut hidastamisessa. Inspiraatiota siihen olen saanut myös kirjasta Rikas elämä - Parempaa arkea hidastamalla. Elämän leppoistamista voi tehdä niin pienissä asioissa ja ne voivat silti vaikuttaa niin suuresti, kuten itselläni kännykän käytön rajaaminen.

8 kommenttia:

 1. Hidastaminen tähän aikaan vuodesta ja näin pimeään aikaan tuntuu järkevältä. Minulle on kuitenkin tarjoutunut niin paljon kivoja juttuja, että vauhti pysyy väkisin päällä. Vielä ei ole onneksi stressiä, flunssaa, kaamosmasennusta tai muutakaan ikävää vaivana, joten arki on kiireessäkin mukavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ihanaa ja energistä loppuviikkoa!

   Poista
 2. Voi mitä piristysruiskeita harmauteen! Toimii varmasti <3

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit sävyt taas kuvassasi!
  Joulun ensimmäiset koristeet ovat jostain vain ilmestyneet meidänkin peilipöydälle...

  Auringon pilkahduksia ja tunnelmapaloja marraskuuhun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna <3 Luulenpa, että joulunikin on tuota sävymaailmaa :) Ja ihanaa kuulla, että sielläkin jo koristellaan ja tunnelmoidaan. Levollista viikonloppua!

   Poista
 4. Ihanan rauhoittava postauskin jo♥ Tykkään tuosta vihreästä.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)