tiistai 8. syyskuuta 2015

Kauneutta sisältä ja ulkoa

Suurin osa kauneudenhoidosta tulee sisältä käsin eli luonnollisesta, puhtaasta ruuasta, riittävästä ravintoaineiden saannista ja hyvästä suoliston kunnosta. Ulkoiseen hehkuun tarvitaan myös riittävästi lepoa ja elämä, joka tuntuu mielekkäältä. Voimme itse vaikuttaa luonnollisin keinoin niin paljon siihen, miten hiuksemme voivat, ihomme hehkuu, kynnet ja ripset ovat elinvoimaiset sekä aito iloa kumpuaa suoraan sydämestä.

Tämä on itseasiassa osa työtäni. Hoitaa ravitsemuksella ulkoista kauneutta, ratkoa iho-ongelmia sisäisesti sekä saada esiin luonnollinen ja terve ulkoinen hehku. Katse kiinnittyy juurikin suoliston hoitoon (esimerkiksi elävät maitohappobakteerit voivat olla joissakin tapauksissa erinomainen kauneudenhoitotuote), värikkääseen ja puhtaaseen ruokaan, veden juomiseen, hyviin rasvoihin ja riittävään määrään ravintoaineita, koska keholle on ensisijaista peruselintoiminnot ja jos ravinteita ei ole riittävästi, niitä ei tässä tapauksessa niinkään mene iholle, hiuksille tai kynsille.
Vaikka sisäinen kauneudenhoito on kaiken lähtökohta, ei ulkoista kauneudenhoitoa kannata unohtaa tai väheksyä! Iho tarvitsee perustuotteiksi ihotyypille sopivan puhdistuksen, kasvoveden ja kosteusvoiteen. Mitä luonnollisempi, puhtaampi ja laadukkaampi tuote, sen parempi. Itse olen käyttänyt viimeiset kolme kuukautta Pevonian ihonhoitotuotteita. Ne valittiin minulle Pevonia-kasvohoidossa. Tuotteita saa ostettua vain hoitoloista, jolloin ammattilainen valitsee sopivat tuotteet. Olen itse melko nirso ja kriittinen kosmetiikan suhteen. Puhdistustuotteiden ihana tuoksu sai minut hullaantumaan välittömästi Pevonian tuotteisiin. Tuoksut eivät ole lisättyjä, vaan tulevat tuotteiden hoitavista ainesosista ja ovat täysin luonnollisia. Aamut ja illat ovatkin olleet silkkaa nautintoa suihkutellessa kasvovettä iholle.

Pevonia on Yhdysvaltalainen maailman johtava spa-ihonhoitosarja ja tuotteiden kaikki raaka-aineet ovat puhtaita luonnon raaka-aineita, mikä on itselleni tärkeä seikka, kuten myös tuotteiden loistava vaikuttavuus.
Melon, joka maahantuo Pevonian tuotteita, maahantuo myös Emani -mineraalimeikkisarjaa, joka on erityisesti ammattilaismeikkaajille ja ihotautilääkäreille suunniteltu vegaaninen ja puhdas mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista. Oikeastaan sarja on enemmänkin kuin pelkkä mineraalimeikkisarja, koska se myös hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Olen käyttänyt vuosia jauhemaisia mineraalimeikkejä ja sen huomaa kylppärissä olevasta väripölystä. Nyt moista ongelmaa ei ole näkynyt. Jauhemainen meikkipohja ei ole nimittäin nyt pölissyt.

Käytössäni on myös peiteväri silmänalusille sekä mineraalibronzer lisäämään kasvoille luonnollista hehkua ja Pevonian sävyttävä ja hoitava päivävoide, jotka jo kahdestaan ovat keveä yhdistelmä. Ajattelin ennen näitä tuotteita, että minulla on jo täydelliset ja laadukkaat meikit käytössä, mutta ei, ei tainnut olla.Itsestään välittäminen on myös ulkoisesta hyvinvoinnista huolehtimista ja se tapahtuu kokonaisvaltaisesti ulkoa ja sisältä käsin.


Yhteistyössä: Melon ja Health & Beauty by Sini


4 kommenttia:

 1. Oi että, kuulostaapa (ja näyttää) ihanilta tuotteilta. Ja hyviltä ajatuksilta! Olen ajatuksen tasolla ihan samoilla linjoilla, ja ravinnollisestikin luulisin, mutta lisäksi tulee syötyä liikaa karkkia... voivoi sitä lisäaineiden määrää! Kauneudenhoidossakin on pitänyt jo vuosia siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan, mutta prosessi on vielä kesken meikkien osalta. Toisaalta en meikkaa kovinkaan usein, joten eikös se oo hyvä asia... No mutta siis joo, hyvä kirjoitus ja muistutus itselleni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä on kyllä tosi ihania :) ja pikkuhiljaa voi vaihtaa kosmetiikkaansa sekä puhdistaa ruokavalioonsa. Tärkeää on tietenkin muistaa ne herkutteluhetket silloin tällöin <3

   Poista
 2. Hei! Tuo on kaikki niin totta, sisäinen ja ulkoinen hyvä olo ruokkivat kauneutta. Riittävä lepo on tärkeää ja siitä pitää aina muistutella itseään, varsinkin syksyn kiireissä. Hieno esittely laadukkaasta sarjasta, ihanaa että laadukasta kosmetiikkaa on nykyään niin hyvin saatavissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Riittävästä levosta on hyvä muistutella itseään koko ajan :) Teen sitä itselleni (ja ehkä muillekin) tämän blogin kautta. Huomasin juuri silmäillessäni vanhoja postauksia, miten paljon kirjoitan levollisuudesta ja rauhasta. Sehän vaikuttaa myös ulkoiseen hyvään oloomme. Ihanaa ja levollista syksyä!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)