perjantai 4. syyskuuta 2015

Elämä vaipuu rauhoittavammaksi


Jotenkin on vähän vaikea käsittää, ettei paljain varpain enää oikein tarkene kulkea. Että nyt on syksy ja hämärtyvät illat kynttilänvalossa. Ja että elämä säännöllistyy kesän jälkeen. Vaipuu rauhoittavammaksi.Luonto antaa silti vielä niin paljon vihreyttä ja kauneutta. Mahdollisuuden syödä puhtaasti ja luonnollisesti. Puhdistaa keho ja mieli. Kurottaa kohti hyvää oloa ja keveyttä.Siinä missä kesä lipuu pois, tulee tilalle uusia mahdollisuuksia. Mitä itse haluaa lisää ja uutta elämään, sitä ei kannata aina ajatella järjellä. Se ei takaa onnea ja menestystä.


12 kommenttia:

 1. Rakastan tätä vuodenaikaa. Pimeneviä iltoja. Voi käpertyä "pesäänsä" nauttimaan kynttilän valosta ja takkatulesta.

  VastaaPoista
 2. Minä yritän vielä venyttää kesää mekkoasuilla, vaikka nyt pitää jo aika ajoin laittaa sukkahousut ja umpinaiset kengät. Valoa on onneksi vielä paljon ja aurinkokin näyttäytyy. Arkeen paluu tuntuu monella tapaa hyvältä, se rutiinien paluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä :) Rutiinit ja mekkoasut!

   Poista
 3. Mahtava tuo kasvimandala. Minäkin teen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan :) ihanan rentouttavaa puuhaa!

   Poista
 4. Ai mikä tunnelma tässä. Ihan mun kuvani tuo vimppa!♥ Syksyiloa sinne! Ja ihan oikein, aina ei kannata järjellä ajatella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo vika kuva on kyllä ihan sua :) Voi hyvin!

   Poista
 5. Viimeisessä kuvassasi on tosiaan kesän pois lipumisen symboliikkaa...haikeaa...
  Itse suoritan pieniä rituaalisia hyvästejä kesälle, vielä tämä viimeinen kerta sitä ja tätä... :)
  Kulman takana antautuminen syksylle ja sen tuomille ihanuuksille ja kohta tämä upea kesä on jo "viime kesä" uuden odotuksen alla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuulostaapa ihanalta nuo rituaaliset hyvästit kesälle :) Viikonloppuna oli lämpimiä hetkiä ja tuntui ihan kesälle. Mietin, onko nämä ne viimeiset hetket paitahihasillaan ulkona kukkia keräillen. Olen silti aivan innoissani syksystä, koska olen syysihminen. Tiettyä rauhallisuutta ja levollisuutta ilmassa. Ihania syyshetkiä sinulle! <3

   Poista
 6. Kauniita kuvia! Tykkään kesästä, mutta nyt syksy saa saapua. Odottelen kovasti, että ikkunoista näkyvät puut alkavat loistaa keltaisenaan. Tätä syysflunssaa tosin en toivonut, mutta onneksi jo parempaan päin :) Oli kerrankin aikaa lukea rauhassa blogeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, syksyn värit tuntuvat joka vuosi aina yhtä houkuttelevilta. Aina on yhtä kivaa pukea myös syksyisiä vaatteita ylleen :) Pikaista paranemista sinne! <3 (ja nautinnollisia omia hetkiä!)

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)