sunnuntai 2. elokuuta 2015

Uniikki tie
Kirjoittaisin listan asioista, joista itse pidän. Tekisin unelmistani aarrekartan. Silmäilisin listaa ja karttaa. Ottaisin kalenterin käteeni. Aikatauluttaisin jokaiselle päivälle asioita, joita löytyy listalta ja kartalta.Kuten kulkisin luonnossa haistelemassa kukkasia. Meren rannalla haaveilemassa. Istuisin kahviloissa. Pitäisin huolen, että kotona olisi aina tuoreita kukkia. Pyhittäisin varhaisen aamuni vain itselleni. Kirjoittaisin. Lukisin. Nauraisin. Tekisin herkullista ja värikästä ruokaa. Ottaisin iltaisin lämpimiä jalkakylpyjä. Hemmottelisin itseäni hyvältä tuoksuvalla kosmetiikalla. Lakkaisin kynteni.

Yksinkertainen ja uniikki tie onneen ja menestykseen. Ilon kautta.

10 kommenttia:

 1. Ihmisen pitäisikin ymmärtää paremmin elämänsä rajallisuus ja tehdä enemmän asioita oman onnellisuuden eteen. Pienetkin asiat onnellistavat ja elämä tuntuu heti mielenkiintoiselta ja tärkeältä.Kaiken turhan ja itselle merkitsemättömän voi pitää oman tilansa ulkopuolella, kun keskittyy hellimään itseään ja omaa hyvinvointiaan.Sitten voi antaakkin niin paljon enemmän :)
  Pidän siitä, että pysäytät minutkin ajatuksillasi miettimään syvällisemmin.
  Ekassa kuvassasi on kaksi lempijuttuani, ajan kuluttama, harmaa puu ja isot siniset kellokukat, joita minullakin on tällä hetkellä maljakossa :) Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi <3 Aurinkoista elokuuta sinulle ihana! :)

   Poista
 2. ♥♥♥

  Olen lueskellut viime päivinä kirjaa "Hyvän elämän anatomia", ja tunnistan tässä jotakin samaa. Kauniit kuvat lisäsit myös tekstin oheen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihania ja oivaltavia elokuun päiviä sinulle!

   Poista
 3. Jokaisella on oma tiensä ja kunhan muistaisi tehdä siitä uniikin, omannäköisen ja hyväntuntuisen ♥
  Kiitos, kun viitoitat tietä myös kauniilla kuvilla :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)