tiistai 25. elokuuta 2015

Hyvän olon rutiinit


Viime ajat olen tehnyt aika paljon töitä. Ollut työmatkoilla. Koti on mennyt hieman sekavaan kuntoon. Olohuoneen lattia on täynnä papereita ja kuitteja. Vaikuttaa myös päänsisäiseen järjestykseen. Päällimmäinen olotila on kuitenkin inspiroitunut ja onnellinen.
Viime ajat olen myös miettinyt paljon rajoja. Omien rajojen pitäminen on välillä haastavaa. Siinä vaiheessa, kun yöllä herää omaan kiljaisuun, tulee muistutus itselle omien hyvän olon rutiinien tärkeydestä ja levollisuuden lisäämisestä elämään. Hyvän olon rutiineja ei kannata unohtaa eikä määrääkään oikein vähentää.
Viime aikoina on tapahtunut niin paljon hyvää. Niin monet aamiaiset ulkona, oma toimisto siirtynyt hetkittäin veden äärelle, mahtavia ihmisiä ympärillä. Ylipäätänsä nyt on lempikuukauteni, elokuu. Täydellinen hyvän olon rutiinien harrastamiseen.

6 kommenttia:

 1. Oi mitä kuvia! Upeita♥ Elokuu ja syksy on minunkin lempikuitani.

  VastaaPoista
 2. Ihanan seesteisiä kuvia ja teksti aukaisi taas omien ajatusten virran.Minäkin pidän loppukesästä ja syysmyrskyistä, kun voi vetäytyä valoisan ja rivakan kesän jälkeen kodin lämpöön ja rauhoittua.Kynttilöitäkin alkaa syttyä! :)
  Viime viikonloppuna oli oma siivouspäiväni kesälomien jäljiltä, ja mieli on tosiaan heti tasapainoisempi, kun ei alitajuisestikkaan ota murheita tekemisistä, jotka odottavat tekijäänsä.
  Kiitos taas inspiroivasta postauksestasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikkaat syysaamut ovat myös ihan parhautta :) ja elokuun illat. Luultavasti olen täysin zen, kunhan saan tuon olohuoneen lattialla olevan kuittisirkuksen hoidettua ;) Ihania ja inspiroivia syyskesän päiviä sullekin! <3

   Poista
 3. Pidän rutiineista, ne ovat kulkeneet mukanani koko kesän. Tämä on tietysti edesauttanut gradun kirjoitusprosessia, mutta kirjoitusprojekti on aiheuttanut myö kodin kaaostilan. Kirjoitusflowssa koti suuntaa kohti sekamelskaa, mutta toisaalta kun kirjoitusrojektissa tulee stoppi, tiedän että silloin onsiivoiltava ja järjesteltävä myös kotia, jotta ajatus ei harhautuisi siivoiluun.

  Minäkin rakastan elokuuta! Toisaalta pidän hyvin paljon myös syyskuusta. Nyt eletään jännittäviä aikoja monen asian suhteen, mutta eniten taitaa jännittää se, että menin ja ilmoittauduin astangajoogan alkeiskurssille! Minä, joka ei ole koskaan aiemmin joogaa harrastanutkaan! Nyt tuntui kuitenkin siltä, että tarvitsen liikkuvuutta ja notkeutta rankaan ja koko kroppaan. Tämä liika istuminen ei ole hyvästä. Joogamatto hankittu, katsotaan miten tytön syyskuun alussa käy! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ollut ihailtavan ahkera! Hyvä sinä :) Onnea ja tsemppiä edelleen! Ja uusi harrastus, jee :) Astangajooga onkin jo aika haastavaa. Pääset kunnolla treenailemaan kroppaa! Mulla on korkkaamaton joogakortti myös. Suuntaan rauhalliseen ja rentouttavaan yin joogaan.

   Iloa ja aurinkoa viikkoosi!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)