sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kohtaamisia, jotka voivat muuttaa kaiken


Jokainen kohtaa elämässään tilanteita ja ihmisiä, jotka voivat muuttaa kyseisen hetken tai jopa koko elämän. Muutos voi tapahtua hetkessä tai pikkuhiljaa. Kun on riittävän tarkkaavainen ja läsnä, voi näitä ihmeellisiä asioita huomata päivittäin. Niitä, jotka vahvistavat tai jopa muuttavat elämän kulkua siihen suuntaan kuin on tarkoitus.
Olen matkustanut viime aikoina paljon. Minulla on selkeä visio, jonka eteen teen töitä. Ja tämä kaikki tekee olon hyvin onnelliseksi ja keveäksi. Olen kohdannut ihmisiä ja tilanteita, joihin olen tarttunut ja jotka ovat muuttaneet jopa elämäni suuntaa. 

Kannattaa olla rohkea ja hieman hullu. Levätä, kun siltä tuntuu. Tavata ihmisiä, jotka inspiroivat. Miettiä, olenko tyytyväinen elämääni, jota nyt elän. Tehtävä muutoksia, mutta oltava muutoksissa kärsivällinen. 
Sankari on ihminen, joka kuuntelee omia sisäisiä haaveitaan. Hän kuuntelee niitä niin vakavasti, että alkaa liikkua niiden suuntaan. - Tommy Hellsten

10 kommenttia:

 1. Blogisi lukeminen on aina pieni meditatiivinen retki! :)
  Tuot minulle mieleen elokuvan Amelien.
  Ihannoin elämänasennettasi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa muru! Hei nähdään pian, jooko? Ja toi Saku Tuominen on paras, täytyykin ottaa se mukaan Damiin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähdään todellakin! Olen miettynyt sua <3 Ootko ihan just lähdössä reissuun? Oisko sen jälkeen :)

   Poista
 3. Olipa kaunis postaus ja tärkeää asiaa. Tätä läsnäoloa ja valppautta täytyy aina muistaa harjoitella. Välillä se sujuu helpommin ja välillä on isomman työn ja muistamisen takana.

  VastaaPoista
 4. Kiitos muistutuksesta. Visio löytyy, rohkeutta tarvitaan silloin tällöin vähän lisää. Ihanaa, että sinulla on selkeä suunta, johon kulkea! ♥

  Blogissani on sinulle pieni tai vähän suurempi haaste, johon voit tarttua, jos haluat. :)
  https://wisteriawalk.wordpress.com/2015/07/31/olipa-kerran-blogi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Lotta ♥ Lähetän paljon rohkeutta!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)