torstai 4. kesäkuuta 2015

Tee muutoksia ajoissaKodin on täyttänyt tällä viikolla huumaava kielojen tuoksu. Muistuttanut pysähtymisestä ja hetkestä nauttimisesta. Pian se tuoksu on ohi, mutta juuri nyt nautitaan. 

Käsilaukussa on kulkenut Rhonda Byrnen Sankari. Muistuttamassa unelmien tavoittelun tärkeydestä, mitä kaikkea voi tulla ja kuuluukin tulla vastaan omalla matkalla ja miten meillä on jo se kaikki, mitä tarvitsemme elääksemme unelmiamme todeksi. Ehkä kuulostaa foliohattukirjalta, mutta itselleni oikeaan hetkeen sopivaa rohkaisua. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka pohtivat omaa elämää, muutoksia ja unelmia tai ovat jo muutosten tiellä. "Älä odota, kunnes tulet pisteeseen, jossa et kestä enää yhtään. Tee muutoksia aiemmin."

Välillä tekee tiukkaa omalla matkalla. Pelkää. Pelkää epäonnistumista, pelkää taloudellista riskiä ja pelkää jopa menestymistä. Epämukavuusalueella oleminen kuumottaa. Välillä pitää huulta purren niellä pari kyyneltä (ja soittaa äidille). Joutuu sietämään mahdottomat määrät epätietoisuutta. Tämä on se kääntöpuoli sille hurjalle määrälle onnea, vapautta ja iloa, joka seuraa, kun kuuntelee omaa sydäntään ja on rohkea. Niin paljon hyviä ja ihmeellisiä asioita on tapahtunut tälläkin viikolla. Sain jopa lopulta kadoksissa kuljeskelleet unelmieni käyntikorttini kotiovelle.

Kesääni kuuluu ehdottomasti minttu eri muodoissa. Minttujäätelö, mintunlehdet smoothieissa (vesimeloni, mansikat, mintunlehdet ja jäitä, nam!) ja minttuinen huulirasva. Ihoni taas on kirkastanut kesäkuntoon Mádaran kasvonaamio. Nyt syön pakastinta tyhjäksi viimeisistä marjoista ja kaapeista pois loput kuivatut omenasiivut. Olen valmis mansikkakauteen, kuumaan kesään ja minttujäätelöön!

10 kommenttia:

 1. Täällä eilen etsin nuppuja kieloista...olivat vieleä niin kovin pieniä, että jätin kasvamaan. Viikonlopuksi varmaan jo saan muutaman maljakkoonkin..:)
  Pitää tutustua kirjaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olet saanut jo kielot maljakkoon asti <3 Rentouttavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Täällä Keski-Suomessa kielot eivät vielä ole kukassaan, joten huumaavia tuoksuja vielä odotellaan. Tuo kirja kuulostaa sellaiselta mistä voisin pitää. Tosin, pitää laittaa se muistiin. Nyt on gradun kanssa niin hyvä flow, etten voi antaa sen karata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyödynnä nyt tuo hyvä flow :) Myöhemmin on aikaa muulle lukemiselle! Tsemppiä! <3

   Poista
 3. Apua, kielot melkein menivät ohi minulta! Hyvä kun muistutit ja kiitos ihanan positiivisesta kirjoituksesta. Tuo kirjahan täytyy lukea. Hyvää viikonloppua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt heti kieloja tuoksuttelemaan siitä :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 4. Mäkin olen lukenut Sankarin. Tykkäsin, vaikka Byrne pukeekin asiansa kevyeen, amerikkalaiseen olomuotoon. Tuo Mádara on aivan ihana!

  Kaunista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin olet lukenut Sankarin :) ja kyllä, kevyttä amerikkalaista olomuotoa, mutta ihan siedettävää tällä kertaa! ;)

   Aurinkoisia päiviä! <3

   Poista
 5. Täytyypä lähteä metsänreunaan tuoksuttelemaan kieloja. Tuoksu vie lapsuuteen.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)