sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Pian tapahtuu jotain hyvääOikeastaan koko ajan tapahtuu kaikkea hyvää. On osattava vain pistää se merkille.

Kulunut viikko on tuonut elämääni paljon uusia ja ihania ihmisiä sekä vanhoja tuttavuuksia vuosien takaa. Työni on mahdollistanut merkittäviä kohtaamisia ja bloggaaminen Blogiringin eiliset upeat kesäjuhlat unohtumattomine kakkubuffetteineen.

Olen ollut hetken aikaa ajanhallinnan kaaoksessa ja suurin syy siihen löytyy pääni sisältä. Olen käynyt vetämässä henkeä myrskyävän veden äärellä ja sallinut itselleni kolme hemmotteluhoitoa tällä viikolla (liekö ajanhallinnan sekoilua sekin). Kaaoksen tunne helpottui kuitenkin eniten, kun siivosin ja järjestelin kodin. Toin tuoreet kukkaset pöydälle ja kirjoitin kaaokseni paperille. Ajattelin pian tapahtuvia hyviä asioita.

Sain kesän ensimmäisen tötteröjäätelön (minttujäätelöä) ja vielä meren rannalla eikä haitannut, vaikka alkoikin sataa ja sai syödä jäätelönsä sateenvarjon alla. Joskus sade ei vain haittaa onnea tippaakaan.

Iloa tulevaan viikkoon - pian tapahtuu jotain hyvää!


4 kommenttia:

 1. Minä juoksin tänään tihkusateessa metsässä ja mietin, kuinka askel lentää! Hyviä asioita tapahtuu myös vesisateessa! Ihanaa kesää sinulle! Joko pian ehdit maalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! <3 Toivotaan, että pian ehdin maalle :) ylihuomenna varmaan jo juhannusta viettämään. Ihanaa juhannusviikkoa!

   Poista
 2. Rakastan vesisadetta...mutta myönnän, että saisi jo tulla aurinkoista ja lämpöä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin saisi tulla :) Toivotaan kaunista juhannusta!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)