keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Hyvä aamu (ja aamiainen)Mitä enemmän keskityn aamuuni, sen parempi tulee koko päivästä. Kun jo sängyssä herätessäni suuntaan ajatukseni hyviin asioihin, unelmiini, tavoitteisiini ja kiitollisuuden aiheisiin, päivääni mahtuu paljon hyvää. Mikäli teen aamiaisesta monipuolisen ja runsaan sekä syön sen kaikessa rauhassa keskittymättä tietokoneen tai kännykän näpyttelyyn, olostani tulee rauhallinen ja varma. Jos suon vielä itselleni aikaa kirjoittaa muistikirjaan pari sivua ajatusten virtaa, herää luovuus, uudet oivallukset ja intuitio vahvistuu.


Kesäaamun tuorepuuro: Laita illalla veteen likoamaan manteleita, pähkinöitä ja siemeniä haluttu kokonaisuus. Jos käytät mukana kokonaisia tattareita, liota ne erikseen ja huuhtele liotuksen jälkeen hyvin. Yhdistä liotetut pähkinät, siemenet ja tattarit. Laita sekaan maun mukaan marjoja ja hedelmiä. Ripaus laadukasta suolaa. Ehkä makeutukseksi hunajaa. Ja halutessa vielä kookosöljyä tai muuta öljyä. Puuron voi soseuttaa blenderissä tai syödä sellaisenaan. 

Omassani tällä kertaa: manteleita, cashew-pähkinöitä ja kurpitsansiemeniä. Punaherukoita, karhunvatukoita, tyrnimarjoja, mansikoita ja persikkaa. Iloisempaan ja energisempään päivään.4 kommenttia:

 1. Maukkaan näköinen aamiainen!
  Aurinkoa päivääsi Sini♥

  VastaaPoista
 2. Ihana aamiaisen tunnelma ja värit!
  Kiitos näistä kuvista, niistä välittyi harmonia!

  Taianomaista keskikesän juhlaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Ihania ja aurinkoisia keskikesän hetkiä sinnekin!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)