sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viestejä keholta
Olen pohtinut viime päivinä paljon vapauden tunnetta, kehon viestejä ja intuitiota. Sitä, miten tällä hetkellä on niin hurjan kevyt olo. Voisiko mikään sellainen asia olla meille hyväksi, mikä saa kehomme lähettämään meille negatiivisia viestejä? Puristavaa tunnetta rinnassa, ahdistusta, yöunien menetystä tai tyytymätöntä olotilaa. Eikö tällöin olisi paras vain uskoa kehon viestejä, vaikka se tarkoittaisi rohkeita tekoja. Jopa järjen ja tunteiden jättämistä taka-alalle. 

Sydämen ääni on se aivan hiljainen ääni, jonka voi tuntea tai kuulla eri tavoin. Joskus ääni kehottaa meidät mukavuusalueemme ulkopuolelle. Tekemään niitä rohkeita tekoja. Se kannattaa, koska siitä seuraa iloa, vapautta ja tyytyväisyyttä.  


"I told you so."

Love, 
Your Intuition. 

PS. Olen haastanut itseni olemaan rohkeampi, menemään reilusti epämukavuusalueelle, kohtaamaan pelkojani ja kuuntelemaan tarkemmin intuitiotani. Lupaan kertoa näistä seikkailuistani blogissani. Yksi näistä onkin työni, joka haastaa minua koko ajan. 


10 kommenttia:

 1. Pohdintoja, hyvin tärkeitä ihmisen elämässä ja se tunne kun tietää asioiden kulun, muutoksen tuulet, omat vahvuutensa ja lopulta voi vain heittäytyä kosmoksen virtaan!
  Antaa tuulen kuljettaa ja lopulta huomaa olevansa juuri siellä missä pitääkin!
  Kaunista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri :) Aurinkoisia päiviä sinne!

   Poista
 2. Ajatuksia herättävä kirjoitus, kiitos! Sinulla on kauniit kotisivut!

  VastaaPoista
 3. Tunne koettu aika läpikotaisin, tunnistettu, pohdittu, analysoitu, tajuttu, hypätty ja tartuttu kiinni unelman syrjästä! Sillä tiellä ollaan ja olo on paljon parempi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kuulostaa hyvältä :D Tsemppiä eteenpäin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niitä on jossain vaiheessa tulossa ;)

   Poista
 5. Onnekseni oma olotilani on seesteinen. Tottakai gradun tekeminen vähän jännittää, mutta niin sen minusta pitääkin. Tietää että siihen panostaa. Kuitenkin tiedän mihin olen tekstiä viemässä, tuloksia on havaittavissa ja kesän aikana ei ole muita häiriötekijöitä (kuin ystävät ja kaunis sää!), jotta saa kirjoittaa rauhassa. Tavoitteena on saada gradu kesän aikana mahdollisimman valmiiksi, jotta syksyllä ei tarvitsisi tehdä enää muuta kuin pientä hiomista. Mutta kyllä tämän istumatyön rinnalle tulee ottaa säännöllinen ulkoilu ja metsässä kuljeskelu, ajatuskin juoksee sen myötä paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tosi hyvältä <3 Toivon ihanaa ja tehokasta kesää!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)