tiistai 12. toukokuuta 2015

Vaatii rohkeuttaVaatii toisinaan hurjasti rohkeutta kuunnella sydäntään ja suunnistaa sen avulla elämässä. Muistan hyvin päivän vuosi sitten, jolloin kehoni ja mieleni reagoi niin voimakkaasti, etten voinut muuta kuin toimia sydämen äänen mukaan. Silloin lähdin sinä samana päivänä työpaikaltani ja tiesin vahvasti sydämessäni, että jotain uutta on tulossa.

Rakastan asioita, jotka liittyvät hyvään oloon ja kauneuteen. Teen töitä niiden parissa. Bloggailen näistä. Avasin myös omat Health & Beauty by Sini -sivut. Blogillani ja nettisivuillani on yhteinen Facebook-sivu, jonne päivittyy blogin postaukset ja ajatuksia hyvästä olosta ja kauneudesta.

Nyt olen tässä tilanteessa. Huomenna on kenties jotain aivan uutta. Kuulette kyllä.

On ihana tunne, kun pääsee yhä enemmän ja enemmän toteuttamaan itseään ja tekemään asioita, jotka saavat sydämen laulamaan. Suosittelen 
22 kommenttia:

 1. Onnea uudelle rohkeuden polulle :)! Ja kiitos siitä vuoden takaisesta rohkeudesta, oletettavasti jotkin asiat myös mun elämässä vois olla eri tavalla ilman sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja totta, onpas se vuoden takainen muuttanut monen muunkin elämää... <3

   Poista
 2. Kaunis kuva! Tämä lisäsi hitusen myös omaa rohkeuttani yhden tietyn asian suhteen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että löytyy sielunsiskoja,jotka kuuntelee sydäntä. Olet mahti tyyppi!! Onnea uuteen! Toivottavasti PIAN taas nähdään! Olen ensi viikolla tulossa sinne suunnalle,ehkä silloin siis..! Ollaan yhteydessä asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Ja hei yritetään nähdä ensi viikolla? :)

   Poista
 4. Onnea uudella raiteella! Onpas kiva ja merkityksellinen kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna! Oispa kiva muuten nähdä pitkästä aikaa... :)

   Poista
 5. Sinä olet esimerkki siitä rohkeudesta, jonka tahtoisin itsekin saavuttaa. Vaikka tällä hetkellä asiat ovat mitä parhain päin, koskaan ei tiedä mitä elämä tuo eteen. Ja silloin pitäisi voida valita sydämen eikä aina järjen mukaan. Näin päätösten kanssa pystyy todennäköisesti elämään harmonisemmin. Sinä vaikutat minulle blogisi kautta kauniilta niin sisältä kuin ulkoa, ja välität juuri sellaista kuvaa ympärillesi mikä auttaa varmasti myös muita. Ainakin minua blogisi seuraaminen on auttanut. Niihin pieniin,hyviin ja kauniisiin asioihin keskittyminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Uskon sinusta löytyvän ihan samaa rohkeutta! Kaikenlisäksi se on opeteltavissa oleva taito :)

   Ihania kevätpäiviä!

   Poista
 6. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän haluan elää sydämen johdossa...kaikki eivät aina sitä ymmärrä, esim työasioissa...mutta minähän tätä elämää elän, eikä kukaan muu voi elää mnun elämääni :) Onnea sinulle rohkeudestasi ja hyvää jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sesse, ja juuri näin: jokaisella on se oma elämänsä ja paras elää se niin kuin itse haluaa, ei niin kuin muut :)

   Poista
 7. Onnellisuus on rohkeutta ♥ Sellaisen kortin lähetin juuri ystävälle ja saman viestin lähetän sinulle!
  Allekirjoitan täysin tunteesi ja samalla polulla ollaan. Käynkin kurkkimassa uutta blogia myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kotilaituri! Onnellisuutta ja rohkeutta toivotan takaisinkin :)

   Poista
 8. Sini, oot rohkea, sinnikäs nainen. Mahtavaa! Menestystä tähän uuteen ^^

  VastaaPoista
 9. Mieletöntä! Olet kyllä huikea esimerkki siitä, että sydämen ääntä kannattaa kuunnella.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)