lauantai 16. toukokuuta 2015

Se tunne, kun tarvitsee huulipunanOlin akupunktiossa ja siinä maatessani tajusin, että tarvitsen ehdottomasti uuden huulipunan (olen samaisessa tilanteessa aikaisemmilla kerroilla tajunnut myös tarvitsevani mm. pitsaa, suklaakakkua ja vahvaa kahvia). Hoito oli jokseenkin voimakas ja hoipertelin Jolieen, läheiseen luonnonkosmetiikkamyymälään. Olin luultavasti melkoisen hupaisa asiakas vinossa keikkuvine nutturoineen esittäessäni toiveen, että haluan ostaa huulipunan. Nyt olen onnellinen Kjær Weis huulisävytteen omistaja. Sävy Passionate. 

Olen ihminen, joka tuntee suurta iloa ja onnea turhamaisen kauniista korvakoruistakin. Lähdin ostamaan jotain hillittyä ja klassista, mutta päädyin aivan muuhun. Hyvä näin. 

Lisäksi tämän hetken tykkäyslistalla ovat Mádaran uusi misellivesi, joka helppokäyttöisyytensä vuoksi kulkee tästä lähtien varmasti aina reissussa mukana. Ja nämä ihmehiuslenkit

Suosittelen toisinaan spontaaniutta ja intuitiivista toimintaa myös huulipunissa, korvakoruissa ja suklaakakuissa. 8 kommenttia:

 1. Mulla on mennyt tänään aika lailla aikaa surffatessani netin syövereissä värikätä laukkua metsästäen. Semmoinen päähänpisto. Tarvitsen, haluan ja pakko saada. Enkä ole edes käynyt akupunktiossa =D

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :D Tämä aamu ei ollut mielialan suhteen paras mahdollinen, mutta jos joku miettii tarvitsevansa akupunktiossa uutta huulipunaa, pitsaa tai suklaakakkua, ei voi kuin naurahtaa. Ja spontaaniutta harrastan eritoten korvakoruissa! Vuosien saatossa niiden koko on vain kasvanut. Ehkäpä nyt kuitenkin aktivoidun tämän fiiliksen inspiroimana sen verran, että pyöräilen itseni kävelykatukirppikselle. Sillä hei, kirppari on aina hyvä juttu! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppari on ehdottomasti aina hyvä juttu :) toivottavasti teit hyviä löytöjä! Iloa päivääsi <3

   Poista
 3. Jos tuollainen "kutsu" tulee akupunktion tai muun hoidon aikana, ehdottomastihan sitä on kuunneltava :) Tuo misellivesi on itselleni ihan uusi tuttavuus, Madaran tuotteet ovat muuten omia suosikkejani ja kovassa käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun on kyllä sitten pakko kokeiltava tuota misellivettä. Ihanan raikas ja puhdistava. Kätevä varsinkin reissussa. Uutuustuote :)

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)