torstai 5. maaliskuuta 2015

Se kaikki ihana on pian tässäOn ollut nyt harvinaisen paljon aikaa mietiskellä esimerkiksi tämän vuoden kukkijoita. Olen nimittäin edelleen ollut kipeänä. (Tiedättekö millaista on sairastaa raju influenssa ja siihen päälle vielä kunnon vatsatauti? Minäpä tiedän.)

Samalla kun olen harjoitellut hyväksymistä. Siis etten voi minkään sille, että sairastan ja pitkään. Olen myös mietiskellyt ja suunnitellut kaikkea ihanaa sekä muistellut lämmöllä viime kesää, joka oli oikea kesien kesä. Kukkamaata, ihanaa vapautta ja ajatusten virtaa. Se kaikki on taas pian tässä!
4 kommenttia:

 1. Osuit asian ytimeen taas kerran, jos jollekin ei mitään mahda, niin on helpompaa yrittää hyväksyä kuin vastustaa sitä. Näin voi löytää hyviäkin puolia. Meillä meinattiin sairastua hiihtolomaksi, joten helpotti, kun aattelin, et sitten ollaan vaan kotosalla, linnottaudutaan sohvaan ja katsellaan tallennuksesta kaikki hyvät leffat ja lastenohjelmat eikä yritetä jaksaa mitään muuta.
  Toipumisia sinne, suloiset kukkakuvat ainakin piristävät kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, heti helpotti tilanne, kun vain päätti hyväksyä sen :) oikeastaan vointikin helpottui. Tänään on jo ehdottomasti parempi päivä, mutta loppuviikon olen päättänyt löysäillä <3 Ja kukat piristävät ehdottomasti mieltä!

   Ihanaa loppuviikkoa ja auringonpaistetta!

   Poista
 2. Olen onneksi päässyt pelkällä flunssalla..Juu levätä pitää silloin kun kroppa antaa komennon, kai se on sitten se viimeinen merkki siitä että pitää hellittää hetkeksi..
  Mutta mitäs siitä jos ajatustyö kulkee kuitenkin, ja mikäs mukavampaa kuin miettiä kesää:)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin :) kesässä ja kukkasissa on hyvä olla välillä ajatuksissa. Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)