sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Tervetuloa vehreys ja raikkaus


Tämä vuosi alkoi sillä, että kotiin virtasi välitön kevät, vehreys ja raikkaus. Kukkia, uusia värejä ja valoa. Tuntuu niin hyvältä!

Vuosi on alkanut myös puhdistuskuurilla ja itsensä hoivaamisella. Tämän vuoden teemaa olen miettinyt ja vuoden sanaa. Paljon on ajatuksia, mutta ehkä yksi nousee vahvasti: intuitio.

22 kommenttia:

 1. Tosiaankin ihana raikkaus ja silti ihania väripilkkuja. Tuo turkoosi huojuva torni vähän jännittää. Minäkin kassaan kyllä astioita päällekkäin, mutta nuita on jo tosi monta :) Mukavaa sunnuntaita ja sinisiä hetkiä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huojuva torni kyllä pysyy ihan tukevasti pystyssä ;) Arvaas mitä pinoja tuossa hyllyllä on ollut... Kiitos ja iloista alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Ihana raikkaus tulvii ruudun tännekin puolelle, kiitos :) Suloista sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Raikkaita ja valoisia hetkiä sinnekin!

   Poista
 3. Kaunista! Alkaneeseen vuoteen tahtookin raikkautta, väriä ja valoa. Onneksi pimeä taittuu joka päivä jo hiukan:) Suloista sunnuntain jatkoa täältäkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah <3 Tämä vuoden alku on tuonut kyllä mukanaan niin paljon raikkautta!

   Poista
 4. ...ja vehreys tuli! Kauppoihin ilmestyneet tulppaaniniput ovat saaneet hyvälle tuulelle ja yhtä ihanan energialatauksen aiheuttivat myös nämä kuvat. Kiitos! Energisenä alkavaan viikkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kahmasin heti kotiin kolme tulppaaninippua kerralla :D Iloisia päiviä sinne!

   Poista
 5. Ou jee, vuoden sana! Onpas makee idis. Meillä kans joulun herkuttelun jälkeen tehdään nyt voimasmoothieita :) ja juodaan detox-teetä.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vuoden sana on kyllä kiva juttu :) Täällä on koko tammikuu pyhitetty puhdistautumiselle ja siitä sitten seuraavat kaksi kolme kuukautta vielä erityistä tsemppaamista. Rennosti kuitenkin. Virkistävää alkanutta vuotta!

   Poista
 6. Mikä valo, raikkaus ja mielen tyyneys näissä kuvissa. Tällaiselta pohjalta on hyvä aloittaa uusi vuosi ja lähteä kuuntelemaan intuitiota!

  VastaaPoista
 7. Hei pitkästä aikaa! Kaunis vehreys ja valo luonasi. Kaikkea hyvää sinulle alkaneelle vuodelle.
  Anu

  ps. Minulla on vuoden teemana hidastaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Anu <3 ihana kuulla sinusta! Toivon ihanan hidasta alkanutta vuotta, aikaa omalle itsellesi ja vain olemiselle!

   Poista
 8. Ai miten on kaunista ♥
  Minä olen blogeja lueskellut, niin huomannut monen jo hankkineen vuoden ensimmäiset tulppanit. Minä olen niitä kaupassa katsellut, mutta en ole vielä hankkinut - tässä joku päivä on kyllä PAKKO! Kevät tuntuu olevan heti lähempänä kun hankkii ensimmäisen tulppaanikimpun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika <3 Nyt ihan viimeistään sinne kauppaan tulppaanipuskaa hakemaan ;) Se tuo niin paljon iloa!

   Poista
 9. Kevät tulee vuosi vuodelta aikaisemmin :D :D
  Upeaa tunnelmaa täällä sinulla, ei uskoisikaan että mikä kuukausi menossa kun kuvia katselee <3
  Intuitio on upea juttu, sitä kun lähtee kehittämään ei loppua näy, tuo elämään vähän uutta näkökulmaa ja onnistumisen kokemusta kun alkaa luottaa itseensä. :) sinä olet semmoinen kauneuden ja hyvinvoinnin lähettiläs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se tuntuu tulevan :D ihan fiilistellään jo raikkautta ja vehreyttä. Kiitos taas sanoistasi <3 Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 10. Suloisia kuvia. Tuo ensimmäinen on niin kauniskin.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)