torstai 11. joulukuuta 2014

Kynttilänvaloa enemmän kuin koskaan


Ihanaa joulun aikaa!


Olen polttanut kynttilöitä tämän joulun alla luultavasti enemmän kuin koskaan. Ajatukset ovat tällä hetkellä aavistuksen jo ensi vuodessa. Flunssaani olen parannellut omenan siivuilla, joille olen levittänyt cashewpähkinävoita ja kaikenlaista juttua ripotellut vielä päälle. Tämä joulu tuntuu jotenkin erityisen lempeältä ja rauhoittavalta.

12 kommenttia:

 1. Ihanaa joulun aikaa sinullekin! Olet ollut aika usein mielessä. Viimeksi vasta äsken kun avasin Yogi teepussin ja luin sen mietelauseen! Oli muuten taas osuva!
  Voi hyvin ja nauti rauhallisesta joulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oma blogiaika on jäänyt nyt joulun aikana vähäiseksi, kun ajatukset ovat täyttäneet muut hommat ja sitten on tehnyt mieli vain olla :) Mukavia joulupuuhasteluja ja iloista joulun aikaa myös sinulle!

   Poista
 2. Lempeä joulu kuulostaa ihanalta!
  Ja wow, mitä omenaherkkuja flunssaan! Pelkästä mielihyvästä tuossa flunssa kaikkoaa!
  Hyvin kauniita joulukuusen koristeita myös! Oikeasti vanhoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, joulupallot ovat rakas kirppislöytöni ja ovat vanhoja <3 Niin kauniita! Ja omenaherkkua kyllä nytkin tekisi mieli iltapalaksi :)

   Poista
 3. Olen muutaman kerran jo käynyt täällä sivuillasi kurkkimassa. Ihania juttuja, ihania kuvia, uutta ja vanhaa. Jotain sinistä. Mielenkiintoista. Käypä sinäkin Tauvonpaikassa joskus piipahtamassa!
  ;)

  VastaaPoista
 4. Täälläkin kynttilät palaa kotona ja hereillä ollessa oikeastaan jatkuvasti. Nätti asetelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta tällainen kynttiläelämä :) Voi ihanasti!

   Poista
 5. Oi että, ihania koristeita. Olen etsinyt vanhoja joulupalloja kirpputoreilta, mutta toistaiseksi huonolla menestyksellä. Lempeitä joulukuun päiviä sinulle kynttilänvalossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus kirppiskeikat natsaa. Vuosi sitten löysin nuo pallot ja vähän muutakin vanhaa ihanaa ja jouluista :) Löydät varmasti myös omasi <3

   Poista
 6. thank you for the beautiful pictures !!! angie wants a nice week

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)