keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Ehkä harmain (ja taianomaisin) päivä


Tänään oli ehkä marraskuun harmain päivä. Harmaudessaan ja sumussaan silti jotenkin taianomainen. Täynnä hiljaisuutta, levollisuutta ja pysähtyneisyyttä.

Paljon mietiskelyä, lukemista, kahvia, villasukkia ja värikkäitä salaattilautasellisia. Kuukauden hitiksi nousi pannulla nopeasti paistetut bataattisuikaleet (kuorimaveitsi!) ja taatelit salaatissa.

Kaikki on tavallaan hyvin selvää.


Tekstikuva täältä.


8 kommenttia:

 1. Niin hurmaava kuva ja noi sukat! Ihan pop!
  Harmauden keskellä on siis arjen ihania pieniä onnenhetkiä!
  Bataattilastut pitää kokeilla! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna <3 Bataattilastut ovat ihan huippuja! Ja älyttömän nopeita valmistaakin, koska eivät tarvitse pitkää aikaa pannulla. Aivan ihanaa salaatissa :) Mukavaa marraskuun loppua!

   Poista
 2. Nuo sinun pitsisukat on ihanat! Harmaata on ja viimeisetkin lumen rippeet ovat sulaneet. Pientä flunssanoiretta on taloudessa havaittavissa, mutta pitäisi yrittää vielä ensi viikko porhaltaa tiiviin aikataulun mukaan, sitten alkaisi helpottaa. Koulujuttujen lomassa on ihan virkistävää askarrella vähän joulukortteja. Saa ajatukset muualle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi parempia vointeja sulle! <3 Toivottavasti sulla on reilusti lomaa joulun aikana. Ja onneksi sentään aikaa vähän askarrella :) se on hyvä. Huomaan, että tämä harmaus vie voimia, vaikka kuinka tunnelmoisi. Levollista viikonloppua!

   Poista
 3. Bataattisuikaleet, voi vitsit! Pakko kokeilla! Ja tuon lainauksen tarvitsin just tähän hetkeen, kiitos siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 se tuntui oikealta juuri tuohon hetkeen! Ja bataattisuikaleet ovat kokeilemisen arvoisia! :)

   Poista
 4. Onpas täällä harmoninen tunnelma. Osaat hienosti kääntää ankeuden positiiviseksi voimavaraksi. Minä harrastan bataattiranskiksia. Niin hyviä nekin. Bataatti ja taateli, sitä yhdistelmää täytyy koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bataattiranskikset ovat kyllä mainio juttu :) tämä tuo vähän vaihtelua siihen. Ja taatelia olen nyt heitellyt monenlaiseen ruokaan. En saa siitä kyllikseni :) Ja eilen kyllä iloitsin kovin siitä kolmen minuutin auringonpaisteesta!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)