sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Lempeämpää suhtautumista


Ystäväni kysyi minulta tällä viikolla pähkäillessäni omia asioitani, mitä lempeä Sini tähän sanoisi. (Kerrassaan ärsyttävä kysymys). Tällaisena sateisena lokakuun sunnuntaina on hyvä pysähtyä ja miettiä sitä lempeää suhtautumista elämään.Kaikenlaisesta tekemisestä voi tulla niin helposti suorittamista. Töistä, vapaa-ajasta, liikunnasta, syömisestä, sisustamisesta tai vaikkapa bloggailusta. Tekeekö sellainen elämä hyvää meille? Ja olemme vielä niin kärsimättömiä, että haluaisimme kaiken heti. Välillä on hyvä kysyä itseltä, miksi teen sitä, mitä teen. Whatever’s good for your soul… do that!

12 kommenttia:

 1. Siinäpä se, että osaisikin olla lempeämpi itselleen sen sijaan että usein on itsensä pahin kriitikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä <3 ehkä hyvä silloin tällöin kysyä itseltään, mitä lempeä minäni tähän sanoisi.. ;)

   Poista
 2. No JUST sadepäivä on oiva päivä tällaisten miettimiseen! Mites sattuikin, mie juuri tänää pohdein ihan samaa ja päätin tilata meille siivojan taas käymään. Että jää vähän aikaa omiin lempijuttuihin. Kun ei lomaakaan ole näköpiirissä pitkään aikaan.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Mäkin olen päättänyt jo tovin olla siivoamatta, kun haluan keskittyä enemmän itseeni ja rentoiluun :D vaikka siisti koti on kyllä hyvinvoinnille tosi tärkeä asia. Ihanaa ja energistä syksyä! <3

   Poista
 3. Hyviä pohdintoja. Me vietettiin miehen kanssa viikko kaksin, lapset olivat syyslomalla isovanhemmilla. Minun piti saada kauheasti kaikkea aikaan. En saanut, mutta nautin siitä, kun vain olin. Nyt on taas energiaa ja halua tehdä kaikkea eikä vain suorittaa koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä se johtuukin, että alkaa aina lomalle listailla kaikenlaista tekemistä :) sorrun itsekin siihen. Viime kesä oli ehkä elämäni ensimmäinen kesä, jolloin lorvin ihan hullun lailla mitään ihmeempiä suunnittelematta ja oli kyllä varmaan myös elämäni paras kesä :)

   Iloa ja energiaa syksyysi! <3

   Poista
 4. Olennaisia pohdintoja, omaa asennetta elämään ja valintoihinsa kannattaa kuunnella herkällä korvalla. Elämän suorittaminen on tavattoman surullista, suoranaista haaskuuta.
  Lempeää viikkoa sinulle Sini♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah <3 Nautihan sinäkin lempeästä syksystä, olemisesta ja olennaisista asioista!

   Poista
 5. Ihania kuvia ja pohdintoja sinulle! Blogistasi saa hyvää oloa. Kiitos, että jaat hyvää. Tuija

  VastaaPoista
 6. Sinulla niin samankaltaisia pohdintoja elämästä,sielunsisko.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)