tiistai 16. syyskuuta 2014

Sumuisten aamujen oivallukset


Tiedättehän nämä alkusyksyn sumuiset aamut ja taikaa täynnä olevat illat. Aamulla ihana hiljaisuus peittää maan. Sumuverho, joka rauhoittaa mielen. Kahvimuki ja kirjoitusvälineet. Ajatuksenvirta, joka juoksee paperille. Nostaa esiin ideoita ja oivalluksia. 
Illalla taas aurinko värjää kevyesti taivaan rannan ja tähdet alkavat tuikkia. Veden pinta on tyyni ja hiljainen. Voi sytytellä kynttilöitä ulos. Näinä aikoina kannattaa varata itselleen aikaa nauttia ja aikaa olla. 


12 kommenttia:

 1. Olipa mielenrauhaa herättävä postaus. Kauniit kuvat ja soljuva teksti. Kyllä, tiedän nuo hetket ja yritän pysähtyä niihin, jotta niiden säilöminen tuottaisi iloa muistoissa myös myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 nämä syksyiset aamut ja illat ovat niin vahvan rauhallisia ja hieman jopa ihmeellisiä. Niitä toivon paljon lisää vielä :) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Minä sitten rakastan näitä kuviasi, tunnelma kohdillaan <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat verhot, kaunis kuppi! Ja sumu, hurmaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sumu tosiaan on yksi hurmaavimmista asioista maan päällä :) Ja siitä on saanut nauttia nyt niin paljon <3

   Poista
 4. Ihanat kuvat - ja rauhoittavat hetket. Niiiiin haluaisin aikaa itselle - ajatella omia, vaan tuntuu, että ne hetket rajoittuvat viikonloppuun jos enää sinnekään.
  Viime viikolla huristelin monena aamuna ihanien sumupeltojen ohi. Olisi tehnyt mieli pysähtyä kuvailemaan, vaan kun ei ehtinyt. sinänsä hauska, miten monia juttuja ajattelee katsovansa linssin läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vain on niitä kiireisimpiä aikoja elämässä. Silloin tosin olisi vielä tärkeämpää muista pysähtyä välillä. Vaikka vain hengittämään kymmenen kertaa rauhallisesti <3 sekin on pieni tärkeä hetki itselle :) Itsekin katselen automaattisesti asioita linssin läpi :) harmitti hetki sitten lenkkeillessä, ettei ollut kännykkää mukana, jolla olisin ikuistanut kauniin iltamaiseman. Levollisuutta syksyysi!

   Poista
 5. Utuisia kuvia ja paljon ajatuksia, paperille!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)