sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Aurinkoisina aamuina


Olen pohtinut, että järjestän itselleni enemmän pitkiä ja rauhallisia aamuja. Olen ehkä kuitenkin enemmän hitaiden aamujen kannattaja arkisinkin kuin se, joka on aina sännännyt töihin suoraan sängystä. Lisäksi aion keskittyä tänä syksynä kotiin ja sisustamiseen (ja ehkä siivoukseenkin) vain, jos saan siihen voimakkaan inspiraation.Pidän myös huolen siitä, että vien töihin aina tuoreita kukkia. Ja nyt syksyn tullen aion polttaa sielläkin kynttilöitä. 

Ihan vain siksi, koska nämä asiat lisäävät hyvinvointiani.
10 kommenttia:

 1. Kannatan hienoa ajatusta!
  Hyvinvointi on jokaisen omissa käsissä..aika pitkälti, ja näillä eväillä pääsee varmasti pitkälle!
  Ihanaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näillä eväillä pääsee pitkälle (tänäänkin kukkien kanssa töihin meren rannan kautta kävellyt) :) Ihania syyspäiviä!

   Poista
 2. Kuulostaa viisaalta. Ja niin kaunista täällä, ai että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kauniita syyspäiviä toivotellen <3

   Poista
 3. Pienillä asioilla voi vaikuttaa hyvinvointiin ja kun mieli on levollinen eikä joudu koko ajan stressaamaan, niin jo se merkitsee paljon. Näillä sinun keinoilla varmasti torjuu stressiä ja kuvat välittää hyvää oloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä torjuu :) Tänäänkin olen niin kannattanut näitä asioita. Pitkä aamu, sitten töihin kukkakaupan kautta ja rauhallisesti kävellen ja ihastellen ympäristöä ja kotona vähän kaikki miten sattuu, mutta juuri nyt se ei haittaa yhtään <3

   Poista
 4. Ihana! Tuoreita kukkia töihin! Tuollaiset asiat saavat kyllä hyvälle tuulelle. Kuinka sitä on jotenkin jumahtanut ajatukseen että ainut mitä saisi sisustaa on oma koti. Saahan sitä tuoda piristystä myös työpaikalle. Mahtava idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannatan työpaikan piristämistä kukkasilla ja kynttilöillä ym! Tänäänkin aloitin hommat siistimällä paikkoja, sytyttämällä kynttilöitä, asettelemalla kukkia, keittämällä itselleni kahvit... Niin levollinen olo sen jälkeen! Mukavaa syksyä!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)