torstai 14. elokuuta 2014

Vahvojen kesien jälkeen


Kun päivät alkavat sillä, että aamuvarhaisella kävelee kukkien luo ja aamuinen aurinko saa värit hehkumaan. Silloin meinaa pakahtua. Yöllä on varmaan joku jumala kulkenut puutarhassani: kaikki unikot ovat auenneet. Tuskin uskallan astua ulos, pelkään palavani pienissä liekeissä.

Kun voisi antaa riippumaton keksijälle vaikka Nobelin rauhanpalkinnon, merivedessä voisi kellua ikuisuuden, purjeveneitä ei ole näkynyt koskaan näin paljon ja suurin stressi on jäätelön liian nopea sulaminen. Silloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ilmoittaa töihin: ei, en palaa tältä lomalta enää koskaan. 

Vahvojen kesien jälkeen alkaa uusi aika.


PS. Runo: Katri Vala. 
PSPS. Vaikea keskittyä bloggaamiseen.16 kommenttia:

 1. Tottako kirjoitat...ei enää töihin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei enää takaisin töihin :) mutta tietenkin uudenlaisiin töihin ja aivan uudella tavoin.

   Poista
 2. Oi mahtavuus!!! Ihanaa... :) Vaikken mitään tiedäkään niin hihkun täällä puolestasi! Ihanaa uutta aikaa, vahvaa sitäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihan tosi ihanaa!!! Ja vähän hullu olo :) ei tässä kovin selviä asioita vastassa oikein ole... mutta ainakin vapaa ja kevyt olo!

   Poista
 3. Onnea uusiin tuuliin! Olen ihan häikäistynyt tuosta unikkokuvasta. Mahtava! Kesäkuinen lumisade taisi viedä minun unikkoni :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi harmi juttu, kun et pääse tänä vuonna nauttimaan unikkoloistosta. Olen jälleen kerran tullut siihen tulokseen, että ne ovat kukista häikäisevämmät!

   Poista
 4. Muutokset eivät aina ole helppoja, joskus olisi turvallisempaa jäädä vanhaan, mutta omasta kokemuksestani voin tosiaan sanoa, että kannattaa uskaltaa. Kyllä ne suunnat selviää, kun antaa mahdollisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, joskus vain on tehtävä tosi radikaaleja juttuja. Toisinaan taas riittää pienetkin muutokset :)

   Poista
 5. Kaikkea hyvää uuteen alkuun ! <3

  VastaaPoista
 6. Wau! Onnea rohkeasta päätöksestä ja kukoistavaa uutta aikaa :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)