tiistai 26. elokuuta 2014

Nähtäiskö?


Aivan kohta tulee viisi vuotta siitä, kun aloitin bloggaamisen. Olisiko syytä keksiä jotain hauskaa? Kesäisessä aarrekartassani lukee "levänneet aivot keksivät epätavallisia ajatuksia". Kerran riippumatossa loikoillessani sain ajatuksen kutsua teitä blogini lukijoita koolle. Tuo tunne vain vahvistui kesän edetessä. Ehkä epätavallinen ajatus, ehkä ei. Ainakin sen tiedän, että olette huipputyyppejä ja olisi kiva tavata. Siispä:


Tervetuloa 
hyvinvointiaamiaiselle 
la 20.9 meren äärelle Helsingin ihanaan Ullanlinnaan  
klo 11 alkaen. 


Hyvinvointi teemana siksi, että se on itselleni rakas. Ja meri, no sen merkityksestähän kerroin vähän aikaa sitten. Ja Ullanlinna, koska tykkään paikasta kovin.

Tila on suloinen, mutta myös pienehkö, joten ilmoittauduthan mukaan jotainsinista at gmail.com.

Luvassa aamiainen ja hyvää kahvia, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvä luento ja valmennus sekä inspiroivaa yhdessäoloa ja unelmia. Tarkemman kutsun lähetän paluupostissa.


Nähtäiskö?
28 kommenttia:

 1. Hieno idea tämä aamiainen meren läheisyydessä, ihan sininen juttu :)
  Hieno teemakin, sopii sinulle niin hyvin. Ihan kummallista että 5 vuotta jo- tuntuu että vasta löysin blogisi joka alkoi hitaasti avautua vahvasti suosikkiblogien joukkoon. en varmaan ihan alusta alaken tätä lukenut, en muista..mutta kauan kuitenkin :)
  ilmankos blogisi on niin hyvinvointia tuottava :)
  ps: jos tuli kahdesti sama viesti niin syytän mokkulaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihan kummallista, että viisi vuotta jo :) Kiitos kauniista sanoistasi jälleen kerran <3 Ja tämä tosiaan tuntuu ihan omalta jutulta ja hyvältä sellaiselta. Mukavia elokuun viimeisiä päiviä!

   Poista
 2. Miten hurmaava kutsu!
  Todella kutsuva myös tuo miljöö...valitettavasti en pääse täältä helteestä sinne vilvoittelemaan,
  mutta olen ehdottomasti hengessä mukana!
  Ja jään seuraamaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kerron sitten kuulumisia :) toivottavasti ei tarvitse olla yksin aamiaisella... ;) Kivaa keskiviikon jatkoa!

   Poista
 3. Minäkin täällä jo ihan innostuin, mutta kun käänsin kalenterin auki, huomaan, että samana päivänä on Leppävaarassa Kartanopäivä, jossa olen myymässä. Eli siis hengessä mukana... Ja sitä hyvinvointia olen saanut sinulta sekä blogin kautta että livenä! Kiitos siis ja tavataan myöhemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi juttu, ehkäpä järjestän näitä toisen, jos tulijoita riittää! ;) Nähdään varmasti vielä tänä syksynä! <3 ja mukavaa kartanopäivää!

   Poista
 4. Ihana ajatus sinulta ! Harmi kun en pääse paikalle ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta <3 Uusia tyyppejä on aina kiva tavata ja olen huomannut, että blogin kautta, kun tutustuu uusiin ihmisiin, he ovat ihan huippuja :)

   Poista
 5. Houkuttelevan hurmaava kutsu! Niin sinun näköisesi ja oloisesi Sini:) Valitettavasti menee minulta ohi, mutta täältäkin kaukaa olen vahvasti hengessä mukana toivottaen antoisia treffejä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah <3 Olisi mukava tavata joskus sinutkin!

   Poista
 6. Voi, tällaista kaipaisin, uusien ihmisten tapaamista levollisissa merkeissä. Mutta välimatka on niin kovin pitkä, joten nautiskelen näistä hyvän olon kuvista ja postauksista blogisi kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu, sinutkin olisi niin kiva tavata! <3 Mutta pidetään yhteyttä näin blogien välityksellä :) Kivaa ja aurinkoista päivää!

   Poista
 7. Voi minä tulisin niin mielelläni, mutta matkaa täältä Savosta melkoinen, ja luultavasti päivä myös työntäyteinen... Mutta jos sattuu vapaapäivä, niin harkitsen vakavasti reissua! Hyvä syy maisemavaihtoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olisikin hauska tavata! :) Mutta ymmärrän hyvin tuon matkan. Ehkä nähdään vielä joskus!

   Poista
  2. Olisi kyllä huippua nähdä! Ehkä vielä joku päivä 8))

   Poista
  3. Varmasti vielä joku päivä :)

   Poista
 8. Oi miten ihana kutsu, joskin välimatkasta johtuen jää kyllä väliin. Oikein kiva idea ja toivotaan, että saat mukavia ihmisiä ympärillesi tuonne. Varmasti saatkin. Kiva olisi nähdä kuvia kuinka teille meni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että porukkaa tulee ;) Olen iloinen, että päätin toteuttaa tämän. On aina hauskaa tavata uusia tyyppejä. Harmi, ettet pääse mukaan.

   Poista
 9. Aivan ihanan kuuloinen tapahtuma. Huippua, kun näet vaivaa ja jaksat järjestää sen. Harmi vain, minäkään en pääse. Olen silloin toisen meren äärellä lomailemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, nautihan sinä merestä! <3 Tykkään järkkäillä kaikenlaisia kivoja kekkereitä :) ja tää onkin ihan uutta, mitä en ole ennen kokeillut.

   Poista
 10. Vieläkö sopisi mukaan? *menee sähköpostiin* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo <3 <3 mun on pitänyt laittaa sulle sähköpostia! :)

   Poista
 11. Voi harmi, että pitää asua ihan muualla ! Hieno ajatus kuitenkin, kerro sitten, että miten ihanaa teillä oli !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu, ois ollut kiva tavata niin monien kanssa kerralla! :) Kerron sitten terveisiä.

   Poista
 12. Ihana idea ja hurmaava kutsu! Nukun yön yli ja palaan asiaan toivottavasti pirteämpänä kuin tähän aamuun kurkku karrella. Sinisin ajatuksin, Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija <3 Toivottavasti vointisi on kohentunut! Levollista viikonloppua ja ehkäpä nähdään ;)

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)