sunnuntai 31. elokuuta 2014

Heippa kesä


Tulin vain sanomaan heipat kesälle ja toivottamaan syksyn tervetulleeksi. Olen onnellinen taakse jääneistä kuukausista. Ne olivat merkityksellisiä. Kesäkuun alussa kirjoitin, että on tilastollisesti todennäköisempää tehdä muutoksia elämäänsä loman jälkeen. Miten on, puhalteleeko minkäänlaisia muutoksen tuulia siellä?Muuten olen syönyt aamupalallani hurjat määrät karhunvatukoita. Kiitos ihanille naapureille, joiden pihasta on saanut kerätä niitä mielin määrin.Ja tietenkin olen keskittynyt kukkiini. Toivon, että syksy jatkuisi kauniina pitkään ja kukat jaksaisivat kukkia.Istuin pitkästä aikaa isän kanssa puimurissa. Toista se oli lapsena, jolloin piti istua lattialla piirtelemässä tai lukemassa sarjakuvia. Nyt voi istua pehmustetulla aputytön penkillä ilmastoidussa isossa hytissä. Huomasin touhun olevan sangen rentouttavaa.

Yritän olla valmis syksyyn. Kynttilöiden tuikkeeseen ja villasukkiin. Muutoksen mahdollisuuksiin.


You cannot always wait for a perfect time, sometimes you must dare to jump. 
20 kommenttia:

 1. Puimurin kyydissä! <3
  Ja niin totta: pitää vain uskaltaa ottaa nenästä kiinni ja hypätä... ;)

  VastaaPoista
 2. Tulipa näistä tunnelmista taas mukava olo ja iloinen syksyolo. Tykkään paljon syksystä, mutta pieni melankolinen olo on välillä taustalla, kun luonto valmistautuu lepokauteen ja hiljenee.
  Itselleni meidän taloremontti merkitsee muutosta, meidän tämä kesä-syksy, ensi talvikin on erilainen, kun mennään remontin ehdoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se melankolia kuuluu tavallaan syksyyn :) silloin voi ihan luvan kanssa nyhjöttää kotona iltasella ja tunnelmoida. Olo jotenkin rauhoittuu. Mulle syksyyn siirtyminen on ollut aina tosi ihana juttu, mutta nyt jäin ensimmäistä kertaa kaipaamaan kesää ja olisin halunnut sen vielä jatkuvan :) hyvä kuitenkin näin, että syksy saapuu.

   Onnea ja inspiraatiota remonttiin! Se on iso urakka, mutta palkitseva :) väliin kannattaa suunnitella muita kivoja juttuja, niin pysyy mielenkiinto ja jaksaminen yllä. Ihanaa syksyä!

   Poista
 3. Herkun näköinen kakku ja mukava menopeli isukin kyydissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi oli melkoista herkkua :) minttuinen mutakakku marjoilla.

   Poista
 4. Olipa taas kivoja tunnelmakuvia. Koskaan en ole puimurin kyydissä istunut. Tuolla näkee taas maailmaa vähän toisesta vinkkelistä.
  Sen suurempia muutoksia ei toistaiseksi ole tiedossa kuin opintojen jatkuminen. Mutta sehän on aina yhtä kivaa ja jännittävää, tietynlainen "uuden alku", uusi lukuvuosi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puimurin vinkkelistä katsottuna maailma on aika vaikuttava ja rentouttava :) Kyllä, syksy tuo aina mukanaan jotain uutta, vaikka se olisi uusi lukuvuosi. Onnea siihen!

   Poista
 5. Ai miten kaunis postaus teksteineen ja kuvineen! Jään imemään tästä energiaa...

  VastaaPoista
 6. En tiedä, onko sinua vielä haastettu syötyihin sanoihin, mutta jos ei, niin sellainen haaste on sinulle Katjuskan ja minun blogissa. Jos innostut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, ei ole haastettu :) mutta sanojani olen kyllä syönyt :D

   Poista
 7. Oih mitä Sinisiä hetkiä taas kuvissasi sekä sanoissasi onkaan! <3
  Ja tuo viimeinen kuva - pienet herkät paljaat kesän varpaat, kovin tyttömäiset, ja vieressä turvalliset, työtä pelkäämättömät, elämää jo vuosia kantaneet kädet, elämästä, leivästä ja vuosien työstä kertovien viljapeltojen keskeltä - sydämessä läikähti isosti. Talleta tuo kuva ja hetki sydämesi sopukoihin, aina sieltä vuosienkin päästä muisteltavaksi. Oih.

  VastaaPoista
 8. Lempeyttä, rakkautta, turvallisuutta. Sitä tuo kuva tuo tunteisiini.
  Isä ja tytär, yhdessä. Ihana.
  Tunteen jostakin, mistä itse olen jäänyt paitsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuva merkitsee itsellenikin paljon ja todennäköisesti tulen muistamaan tuon hetken aina <3 Sen merkityksenhän monesti tajuaa vasta sitten, kun hetkeä eikä mahdollisuutta enää ole. Voi hyvin <3

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)