torstai 10. heinäkuuta 2014

Ostin puutarhahanskat


Lähdin ostamaan puutarhahanskoja. Ostinkin koko setin. Kätevää vai mitä. Varsinkin näin heinäkuussa, kun voi vain lompsia saappaissa ihastelemassa puutarhaa. Istuskella puun varjossa kahvilla. Jemmata puhelinta essun taskussa ja varoa likaamasta hanskoja. Ei kai nämä nyt oikeaan käyttöön ole tarkoitettu. Ei ainakaan mihinkään liian likaiseen hommaan.On ehkä tullut tehtyä liikaa kesäkakkuja viime päivinä. Tai kenties se tukee hyvinvointia näin aurinkoisilla keleillä.Aurinko on värjännyt ihon ruskeaksi ja hiuksiin vaaleita raitoja. Pitänyt ajatukset vain kuluvassa hetkessä. Tulee elettyä vahvasti kesää. Ei mitään muuta.16 kommenttia:

 1. Oi mikä hyvän mielen puutarhasetti! Kyllä tuo aurinko tekee ihmeitä! Tuo niin mahtavat energiat. Olen kyllä ihan aurinkoihminen! Nautitaan siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Täällä ainakin ollaan oltu ihan jossain sfääreissä ;)

   Poista
 2. Kiva setti! :) Haettiin pienemmän kanssa tänään laatikko mansikkaa ja ajattelin sen kunniaksi leipasta jonkin kivan kakun iltapäiväksi. Ei niitä liikaa voi tehdä. ;) (tai no voi, mutta ei ajatella sitä nyt :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo heinäkuussa ei saa ajatella, että jotain olisi liikaa ;) Kannattaa antaa vain mennä! Mietitään sitten vähän syksymällä... Ihania kesäpäiviä!

   Poista
 3. Voi miten hieno setti...ja tosi tarpeellinen..:) Mansikkakakku vaan kuuluu kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeellinen toden totta ;) Arvaas, vedän täällä juuri mansikoita :) mutten sentään mansikkakakkua nyt. Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Mitkä ihanuudet! Mun pitäisi löytää itselleni jostain puutarhavaatteet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ovat kyllä aika ihanat :) löytyivät alennusmyynnistä. Laura Ashleytä. Saavat kyllä niin hyvälle tuulelle! Toivottavasti löydät pian omasikin <3

   Poista
 5. Noinhan siinä helposti käy. Nyt hommat sujuu!

  VastaaPoista
 6. Noissa tamineissa puutarhanhoito sujuu varmaan kuin itsestään! Ja voihan puutarhanhoidoksi laskea myös mansikkakakun syönnin pihapöydän ääressä... onhan se nyt puutarhastakin kiva, että siellä vietetään aikaa ja viihdytään. Siinä ei uudet hanskatkaan pahemmin likaannu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin :) Kaikki puutarhassa vietetty aika on nyt puutarhanhoitoa... Ja tärkeintä onkin juuri nyt, että vain nautiskelee <3 Ihanaa kesäviikonloppua!

   Poista
 7. Ihania, kauniita asioita täällä jälleen :)

  VastaaPoista
 8. Uusi lukija ilmoittautuu! :) Löysin blogisi Unelmien Talo&Koti -lehdestä ja ihastuin täysin! Nuo puutarha -tamineet on kyllä söpöiset; ei niitä taida raskia ihan aikuisten-OIKIASTI käyttääkään... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa <3 mukava tavata täällä! :) Totta, en ole käyttänyt noita tamineita vielä kertaakaan aivan oikeasti :D

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)