torstai 31. heinäkuuta 2014

Hän saa aavistuksia


Olen saanut päähänpinttymän mereen. En ole saanut sitä mielestäni pitkiin aikoihin. Olen aavistellut kauan, että tulen viettämään yhä enemmän aikaa meren luona. Luin erään blogiystäväni lainausta Tommy Hellsténiltä: "Mitään sellaista, mikä ei tahdo tapahtua, ei pitäisi panna tapahtumaan. Pitäisi aavistaa se tulevaisuus, joka tahtoo tulla ja sitten panna se tapahtumaan." Aavistatteko te asioita?Olen pitkään vain ollut, mikä pidemmän päälle on herättänyt epätavallisen luovia ja uusia ajatuksia. Aivan uutta näkökykyä ja tuonut puoleeni erilaisia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia. "Siihen tarvitaan näkyjä, uskoa ja rohkeutta. Paikka jossa näitä näkyjä nähdään on läsnäolo tässä ja nyt. Kun ihminen pysähtyy ja on läsnä tässä hetkessä, hän saa näkökyvyn."Monet ajatukset, ideat ja uudet mahdollisuudet saattavat tulla elämään mitä hulluimmalla hetkellä. Silloin kun kokee, ettei todellakaan ole valmis tai aika ei ole siihen paras mahdollinen. Kannattaa kuitenkin ottaa askel uuteen suuntaan. Kokeilla. Olla rohkea. "Hän saa aavistuksia, aavistuksia siitä mitä tahtoo tapahtua. Jos hän ei ole liian järkevä eikä tukahduta ajattelulla intuitiotaan, hän vaistoaa asioita, jotka tahtoisivat tapahtua. Sitä juuri luovuus ja innovatiivisuus ovat."Jonkun uuden keskellä hermostuttavinta voi olla odottaminen. Toisinaan asiat tarvitsevat aikaa kasvaakseen. Joskus taas tapahtuu hyvinkin äkkiä. Tärkeintä on pitää kiinni määränpäästään, muttei liian tiukkaan. Joskus on tarpeen tehdä siihenkin muutoksia. "Ja ne synnyttävät jotain uutta, jotain aivan uutta ja tämä puolestaan synnyttää innostuneisuuden. Innostuneisuudesta syntyy puolestaan rohkeita valintoja ja siitä lopulta onnistumisia."Minä suuntaan pian merta kohden. Tunnen sen äärellä itseni vapaaksi jo pelkissä ajatuksissani. Mielessäni pyörii vielä sanat: "if you're are not doing what you love, you are wasting your time."
26 kommenttia:

 1. Minulle näistä ajatuksista tulee mieleen aarrekartta ja sen toimiminen ja tuo lause, että pitäisi panna tapahtumaan, pohjaa myös siihen mielen työhön, mikä tulevaisuuden muokkaamiseen liittyy itsellä vahvasti. Itselleni meri oli yksi sellainen asia, joka ohjasi suuntaa tänne kaupunkiin ja tähän tulevaisuuteen, jota nyt eletään. Piti vain pysähtyä kuuntelemaan ja sitten rakentaa tulevaisuutta tiettyjen intuitioiden mukaan.
  Ihanaa, että olet saanut mahdollisuuden vain olla ja antaa tilaa uusille ajatuksille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tästä voi tulla mieleen myös aarrekartta ja siihen liittyvät jutut. Olen itseasiassa tajunnut tänä kesänä tietyn yhtäläisyyden viidestä viimeisimmästä aarrekartasta (kyllä, niitä on tullut oikein tehtailtua...) ja olen tajunnut, mitä yksi elämänalue niissä tarkoittaa ja että se tarkoittaakin kaikissa kartoissa aivan samaa. Ja se on käsillä juuri nyt :) Ja nyt on aika laittaa asioita tapahtumaan.

   Toivon vahvaa intuitiota myös sulle ja heittäytymistä unelmien vietäväksi! <3

   Poista
 2. Onpa suloinen kadunnimi tuo Katinhäntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Ja samaisesta paikasta löytyi myös Rakkaudenpolku <3

   Poista
 3. Oi, oi tuota ekaa kuvaa...:)
  On hyväksi välillä vaan olla ja miettiä uusiaa tuulia...ajatella tulevaisuutta .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon ekan kuvan tunnelmissa oli niin hyvä olla kuvatessakin <3 Kaikenlaisia ihanuuksia on luvassa! Toivon sinnekin uusia tuulia ja ihania hetkiä! <3

   Poista
 4. Minäpä täällä mielenkiinnolla seuraan, mitä meri tuo sinulle tullessaan! Nämä ovat kyllä niin mielenkiintoisia juttuja. You know...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän ;) ja merestä tulee juttua lisää ja siitä mitä meren äärellä tapahtuu. Sitä tapahtuu nimittäin jo tässä kuussa! Kerron pian... <3

   Poista
 5. Saan hyvinkin vahvoja aavistuksia, ja olen aina ollut sitä mieltä, että ihminen saa juurikin sen, mitä haluaa - jos ei jotain saa, niin sitten sitä ei ole tarpeeksi halunnutkaan. Toki kohtalollakin on sormet pelissä, mutta sen päämäärän, sen me voimme kukin itsellemme asettaa. Voinen Sinulle kuiskata, että itse haaveilen juuri nyt miehestä, joka haaveilee ensimmäisen kuvan kaltaisesta uimahuoneesta kesämökkinsä laiturin päähän. Ehkäpä hänet saan, ehkä en, itse aavistelen välillä toisin ja välillä toisin - ehkäpä sen sitten määrää kohtalo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus <3 rakas Haltiakummi <3 <3 <3 Mitä rohkeammin kuiskailet unelmia, sitä vahvemmiksi ne käyvät! Luin juuri eilen uuden Kotivinkin kannesta sanat: "Kun hyvää pyytää luokseen, se tulee." Ajattele sitä, kun heittäydyt kohtalon vietäväksi :) Ja täällä...olen asettamassa vahvaa päämäärää itselleni ja se tuntuu erikoisen hyvältä aavistukselta.

   Poista
 6. Hyvin sanottu tuo Tommy Hellstenin lausahdus. Olen joskus miettinytkin tuota, että ohjasiko hetkellinen "ennakkoaavistukseni" joidenkin asioiden tapahtumista, niin hyvässä kuin pahassa. Mielenkiintoisia juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :) luin sen juuri hyvään hetkeen blogiystäväni kirjoituksesta ja halusin jakaa ajatuksen vielä täälläkin. Se on niin suurta viisautta, kun voi saada "ennakkoaavistuksia". Mielenkiintoisia juttuja tosiaan.

   Poista
 7. Aavistus ja vaisto johdattelijoina, tuntuisi juuri oikealta... Vaistojani olen opetellut ja opettelen aina vaan enempi kuuntelemaan:)

  VastaaPoista
 8. Ihana, kiitos :) Tämä liikutti minua kovasti. Toivon sulle kaunista, onnellista merta!

  VastaaPoista
 9. Merelle siis suloisuus, suositan sydämestäni!

  Uskon kovinkin intuitioon ja itsensä kuuntelun merkitykseen. Aina se tokikaan ei ole helppoa, vaatii sensitiivisyyttä ja juurikin tuota mainitsemaasi tilaa. Meillä suvun naisilla pakkaa olemaan kyllä aikas vahva etiäisten tunto, tämmöisiä väkevästi tunteella menijöitä kun oomma:) En pidä pahana, päinvastoin. Viisas ajatus Hellsteniltä.

  Niin ihanat kuvat myös, oi! Heittäytymisiä, voi hyvin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo intuitiivisuus ja väkevästi tunteella meneminen on todella hyviä juttuja! :) Nuo ominaisuudet kannattaa valjastaa kaikkeen hyvään elämässä. Vaikkakin vahvasti tunteminen voi toisinaan ollakin vähän raskasta :)

   Ja meri - sen äärelle suuntaan taas tänään! <3 Voi hyvin!

   Poista
 10. Viisaita ajatuksia. Minä taidan olla tällä hetkellä tuossa "asiat tarvitsevat aikaa kasvaakseen". Odotellaan mihin tuuli kuljettaa. Meri, ja vesi muutenkin, on inspiroiva elementti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärsivällisyyttä tuohon "asiat tarvitsevat aikaa kasvaakseen" -tilaan sulle! :) Se on niin pitkästyttävää välillä. Mutta silloin kun alkaa tapahtua niin saattaa tapahtua sellaisella ryminällä, että on oikein hyvä, että sitä on edeltänyt tuo aika.

   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista
 11. Aivan kauniita ja herkkiä kuvia. Ja kuule : jos joudat niin lueppas mitä juur äsken kirjotin, sattumoisin on aika liki sinun tekstiäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia :) ihana teksti sinullakin!

   Poista
 12. Ihana uimahuone!

  Itämeri on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan sitten 60-luvun. Vielä on matkaa, mutta hyvä meri siitä taas tulee. Rakkolevät ovat palanneet! Nyt on hyvä aika ruveta merenneidoksi.

  VastaaPoista
 13. Hassua, mä olen myös viimeisen pari vuotta huomannut outoa vetoa ja viehtymystä mereen ja meren äärelle, jota ennen pelkäsin. Ja koska olen myös saanut antaa uusien suuntien muhitella tarpeeksi pitkään, ovat ne tarkentuneet toiveiksi, joiden toteutumiseen sain tänään iloisen vahvistuksen. Sun postaukset on silkkaa ihanuutta, kuvineen ja tärkeine ajatuksineen. Olet onnekas kun voit käyttää aikaisi noin hyvin kuin elät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3

   Nautiskellaan nyt merestä ja sen äärettömyydestä. Ja niistä toteutuvista toiveista! Ihana juttu :)

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)