torstai 3. heinäkuuta 2014

Etsivä löytää


Yleensä löydän etsimäni. Ehkä erilaisen kuin olin ajatellut, mutta se ei haittaa, kerron uusimmassa Unelmien Talo&Koti -lehdessä. Etsivä löytää. Aina ei sitä, mitä olisi ajatellut, mutta ehkä löytää sen, minkä tarvitsee. Tai löytää vielä parempaa. Jotain sellaista, mitä ei osannut kuvitella. Tuolin, kodin, työn, ihmisen, minkä vain. Haaveilen siitä kukkaniitystä. Olen siirrellyt kukkia luonnosta pihamaalle. Päivänkakkaroita ja pian kissankelloja. Toivon lämmintä loppukesää ja kaunista syksyä. Kukkaviljelmäni pellon reunalla on täynnä loppukesän kukkijoita. Silloin keskityn vain kukkakimppuihin.


Olen tuijotellut purjeveneitä ja sinistä ääretöntä merta. Öisin olen nähnyt unta veneistä, lentokoneista, junista, polkupyöristä ja autoista jo parin vuoden ajan. Olen matkustanut öisin. Voitte vain arvata, mitä se enteilee. Matkaa uuteen. Kaikkialla vastaan tulee viestejä. Tänään on tuntunut siltä, että tämä kesä on yksi parhaista. Nautitaan siitä!


24 kommenttia:

 1. Oi Sini, olet tärkeällä viestillä lehdessäkin.
  Itsensä kuuntelu lienee elämän arvokkaimpia matkoja. Se vaatii tosin rehellisyyttä ja rohkeutta. Kukkaniittykesää sinulle suloisuus! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah <3 Toivon paljon rehellisyyttä ja rohkeutta myös sinne!

   Poista
 2. Oli hauska löytää taas "tuttu" lehden sivuilta. :)

  Tuo viimeisen kuvan viesti - tosin suomeksi - tuli mua vastaan kerran yhdessä liikkeessä Reetta Isotupa-Siltasen kortissa, kun oli vähän vaikeampi jakso elämässä. Oli pakko ostaa se kortti, se on ollut siitä lähtien tosi tärkeä. (jopa niin että tilasin niitä itsellekin myyntiin aikoinaan :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut lausahdukset jäävät vain elämään :) ja niillä voi olla valtavan suuri merkitys. Välillä niitä viestejä satelee ties mistä, kunhan vain on silmät auki. Korttisi kuulostaa hyvältä! :) Ihania kesäpäiviä <3

   Poista
 3. Oih, mä löysin sut tuolta sivulta eilen, olin jo laskemassa lehden pois käsistäni, ja siinä sä sitten olitkin. Hymyillytti lämpimästi :) Ja nytkin - kuulostat siltä, että asiat löytävät uomiinsa, ja virtaavat hyvällä, solisevalla flowlla. Hyvä niin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Kyllä, asiat löytävät uomiinsa. Siinä voi tosin mennä hetki eikä kaikki mene tosiaankaan niin kuin itse olisi kuvitellut. Mutta menee niin kuin on tarkoitettu. Toivon solisevan menon jatkuvan pitkään - sielläkin! <3

   Poista
 4. Mysteeristä!
  Ja niin ihanaa ;)
  Onnea, iloa ja okei - himoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mysteeristä tosiaankin välillä! :) Kiitos ja ihanan iloisia ja intohimoisia kesähetkiä!

   Poista
 5. Olipa mukava löytää juttusi lehdestä. <3

  VastaaPoista
 6. Ihania ajatuksia. Nykymaailmassa meinaa olla niin kiire, ettei ole aikaa pysähtyä huomaamaan noita viestejä ja löytää etsimäänsä, vaikka se, mitä tietämättään etsii, olisikin ihan lähellä. Näissä postauksissa on sellainen sopiva hetkeen pysähtymisen maku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin se kiire ja hälinä estää monesti huomaamasta tärkeitä asioita, jotka voivat olla merkittäviäkin tienviittoja matkalla. Päivittäin kun muistaisi pysähtyä pieniksi hetkiksi niin voisi huomata jotain suurta :) Mukavaa päivää!

   Poista
 7. Ihana postaus. Yksi parhaista lukemistani pitkään aikaan. Yksinkertainen on kaunista, kun sen tekee sielukkaasti <3. Olipa muuten kiva se juttukin, mulle tulee ko. Lehti. Ihanaa kesää! Tarja

  VastaaPoista
 8. Juttu tuli luettua heti, kun lehden postilaatikosta löysin...:)
  Matkaa uuteen opettelen minäkin tekemään...joskus onnistun matkalla liikahtamaan eteenpäin joskus en, mutta aikaahan on. Minulla ei ole enää kiire..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhassa vain :) Silloin syntyy hyvää jälkeä, kun ei tarvitse hätiköidä <3 Ihanaa matkantekoa!

   Poista
 9. Olipa kiva löytää tuo juttu lehdestä ja huomata, että siinähän on blogituttu ;). Olen iloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) ja mukavaa, että ollaan kohdattu täällä <3

   Poista
 10. Elämä on täynnä viestejä, kunpa ehtisi lukea ne kaikki =) Nautinnollisia kesäpäiviä sinulle. Nythän se OIKEA kesä taitaa vihdoin saapua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt se oikea kesä on saapunut :) siitä todistaa hieman punertavan ruskea selkä... Ja nyt kesällä, kun on enemmän aikaa olla, niin huomaa paremmin viestejä ;)

   Poista
 11. Tuossahan se lehti vielä odottaa lukemista! Hyvä sinä! Taidankin tänään lukaista jutun!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)