tiistai 29. huhtikuuta 2014

Sing the song you were to born to sing


Huhtikuu. Kukkamättäitä, vapautta ja tuulen tuiverrusta tukassa. Romantisoituneita ajatuksia elämäntehtävästä kukkien kasvattajana. Jos omistaisin paljon maata, velvollisuuteni olisi istuttaa kukkivien puiden puisto. Maa, joka heräisi keväisin valtavien kukkapeitteiden alta. Pellot, jotka tuoksuisivat huumaavasti kesäöinä ja kukkisivat hehkuvina pitkälle syksyyn.

I must have flowers, always, and always.
Claude Monet14 kommenttia:

 1. Mä oon niin sama amieltä tuon ajatuksen kanssa: sing the song you were born to sing. Just niin kaikkien pitäisi tehdä.:)

  Tiedätkös, mä halusin yhteen aikaan puutarhuriksi tai maisemasuunnittelijaksi. Voisin haluta sitä vieläkin, ainakin rakastan kukkia. Niissä on jännää magiaa. On ihmeellistä, miten ne nousevat maan sisästä ja miten niitä hoitamalla voi niin helposti luoda jotain todella kaunista.

  Haleja ja ihanaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ajattelin juuri, että jos kerran huumaannun joka kerran kukista, niin miksen toisi niitä ajatuksia kerta toisensa jälkeen täälläkin julki, vaikka kaikkia jo kyllästyttäisi :D Lisäksi aikomukseni on istuttaa pieni kukkapelto kesäksi. Niin ja tietenkin tehdä myös kaikessa muussa enemmän tuon sananparren mukaisesti.

   Mäkin olen jälleen kerran miettinyt puutarhuriksi ryhtymistä. Mietin jo, menikö yhteishaku ;) Tiedän, että vähän romantisoin ajatusta, mutta mitä väliä. Luonto ja kukat ovat todella tärkeitä asioita itselleni. Ja niissä tosiaan on sitä magiaa. Olen tässä jo hirvittävän pitkään seurannut kukkivien puiden kuvia instassa ympäri maailmaa ja olen ollut hieman tympääntynyt siitä, miten vähän Suomessa on kukkivia puita. Toki ne puut eivät ole vielä edes täällä kukassa, mutta tietenkin toivoisin, että kukkivia puita olisi paljon ympärilläni.

   Toivon myös sulle keveän iloista vappua! *hali*   Poista
 2. Oi, jo noin kaunis kimppu luonnosta...ja tähän aikaan..:) Ihana ajatus kukkivista puista, joita oli paljon! Minulla olisi koulu lähellä jos alkaisin opiskella puutarhuriksi....asun Kaarinassa ja tuossa vähän matkan päässä on Tuorlan oppilaitos..:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on aika ihmeellistä, että huhtikuussa voi kerätä jo erilaisia kukkia luonnosta kimpuksi :) Olisipa mullakin ihan tuossa lähellä paikka, jossa opiskella puutarhuriksi. Olisin siellä varmasti jo ;)

   Poista
 3. Sä olet upea kukkaistyttö-oot koonnu hienon lajitelman noita kukkien siemeniä noista tulee vielä upee niitty. Minä ajattelin tänä vuonna olla ajoissa kosmoskukkien kanssa että ehtivät kukkia jo aiemmin ennen syksyä :) oikein iso muhkea penkki.. ehkä jotain muutakin.. mä tykkään kans kasvattaa kukkia, ne on jänniä ja saa mielikuvituksen laukkaamaan. Noniin, jälleen kerran inspiraatio iskee "out of the blue" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että olen taas pulassa noiden siemenien kanssa ;) tarkoitus olisi vielä esikasvattaa osa taimiksi. Tykkään kasvattaa sellaisia kukkia, joita voi poimia maljakkoon. Ja just kosmokset ovat siihen mitä mainioimpia. Ovat olleet myös mun suosikkeja pitkään ja niin helppoja. Toivottavasti pääset nauttimaan kukista hyvissä ajoin :) ja raportoit sitten, miten hommat edistyvät. Ainakin mä luen niitä mielelläni ;) Ymmärrän kyllä hyvin sitä haltioitumisen määrää...

   Poista
 4. Kukat ovat ihania, aina kauniita, värikkäitä, pala luontoa ja tuoreita, elinvoimaisia, ne edustavat montaa ihanaa asiaa, naisellisuuttakin. Onneksi on tulossa kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi on tulossa kesä :) arvaas kun olen vappuakin varten ostanut ties millaista leikkokukkaa kotiin :D ihanaa!

   Poista
 5. Wau mikä kukkaloisto noista syntyy! Työniloa niiden kanssa!

  VastaaPoista
 6. Dear Sini!
  You are like I am!!!!
  Enjoy spring and all the wonderful flowers!!!!!
  With love,
  Geli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Geli <3 nice to hear :) I really love flowers. Hope you have lovely day with lots of flowers!
   Love, Sini

   Poista
 7. "Romantisoituneita ajatuksia elämäntehtävästä kukkien kasvattajana". Minä niin romantisoin tuota samaa unelmaa ja olen itse asiassa huisin onnellinen siitä että parvekkeelle ostetut jalopelargoniat kukoistavat niin hyvin! Yöksi olen nostanut ne toistaiseksi sisälle ettei halla puraise ja kaikki näyttää toistaiseksi toimivan. Ihana kevät, Claude Monet ja kukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan aika monen unelma :) toivoisin omistavani joskus ison salaisen puutarhan (niin ehkä oma puutarhuri ois myös kova juttu ;) Toki nautin myös ihan niistä pienistä kukkahetkistä, kuten juuri parvekekukista, yksittäisestä kukasta maljakossa tai ojan pientareella. Haaveeni vain on se, että niitä olisi ihan valtavasti :) Onnea kukkiesi pariin! <3

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)