sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mintunvihertävää


Mintunvihreän tuolin metsästys oli kestoltaan hyvin lyhyt. Ilmoitin toiveeni ääneen ja muutaman päivän päästä siskoni löysi kirppikseltä tämän söpöliinin. Kysyin heti, onhan tuolissa kulumaa ja onhan sitä, mikä on ihan parasta (heti värin jälkeen). Mintunvihreä kuuluu kevääseeni ja piristää kummasti tätä sinisävyistä takatalvea.

Viikko on kulunut nopeasti. Olisin melkein tarvinnut kaksi sunnuntaita peräjälkeen. Kivojen juttujen innoittamana ensi viikkoon!26 kommenttia:

 1. Dear Sini!
  What a beautiful chair ....I love this color!!!
  Happy next week!
  With love,
  Geli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Geli <3 I love this color too. My new chair is so lovely :)
   I wish you happy week too!
   Love, Sini

   Poista
 2. Kaksi sunnuntaita kuulostaisi loistavalta! Usein näin sunnuntai-iltaisin vasta pääsee vauhtiin tai laskeutuu viikosta ja löytää rauhan sisimpäänsä. Luovuus alkaa kukkia! Löytötuolisi on piristys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoit juuri naulankantaan. Niin hyvä fiilis laskeutui just sunnuntaina iltapäivällä ja olisi halunnut tehdä vaikka mitä tai vain olla ja fiilistellä sekä inspiroitua. Onneksi on tuo piristävä tuoli :)

   Poista
 3. Profiilitekstisi perusteella olemme hengenheimolaisia. Terveisin koti-ihminen, tuikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mä luulen, että me ollaan :) Hienoa tavata toisia samanlaisia. Ihanaa viikkoa!

   Poista
 4. Täydellinen:)
  Kaksi sunnunyaita vois helpottaa sunnuntaiangstia jota poden...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaksi sunnuntaita putkeen vois tehdä sullekin tosiaan hyvää ;) Mukavaa viikkoa kuitenkin!

   Poista
 5. Voi vitsit kun on kiva tuoli! Joskus se ääneen sanominen avaa monta ovea, pisteet siskollesi löydöstä, siskot on parhaita :)

  Aurinkoa ja keväistä viikkoa, valoa kohden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskot ovat parhaita, se on totta! Olen yrittänyt viime aikoina sanoa paljon ääneen ajatuksiani ja toiveitani ja siitä tosiaan on ollut hyötyä.

   Ihanaa mennä kevättä kohden. Pirteää viikkoa sulle! <3

   Poista
 6. Ihana ihana tuoli! Kyllä ei tartteis kahta kertaa miettiä, jos kirpparilla tulis vastaan. ;) Sukatkin on söötit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkään en miettinyt hetkeäkään, kun tieto tuolista tuli :) Toivottavasti vastaavanlaisia ihanuuksia tulee muutenkin vastaan, meille molemmille. Sukatkin ovat kirppikseltä. Joskus näin :)

   Poista
 7. Liputan kahden sunnuntain puolesta! Sunnuntait on ikuisia loman viimeisiä päiviä... Mutta näissä kuvissa oli sunnuntaiahdistus kaukana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi poden sunnuntaiahdistusta harvoin. Tämäkin oli vähän sellainen harmituksen tapainen, kun olisi halunnut vielä levätä ja inspiroitua. Pääsi juuri hyvään fiilikseen ja hetkeen. Olisi ihana vain saada lojua enemmän, lukea ja kirjoitella. Kaipaan niin paljon olemista. Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sulle Milla! :)

   Poista
 8. Ihana löytö! Siinä unelmien ääneen sanomisessa taitaa olla joku taika... :)

  Ihanaa viikkoa sinulle! Aurinko paistaa ja pakkanen nipistelee aamun kulkijoiden poskia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Unelmat jäsentyvät monesti itsellekin, kun niitä puhuu ääneen ja moni ovi voi samalla aueta. Turha pitää kaikkea itsellä. Toki vähän kannattaa olla myös varovainen, mitä unelmiansa kertoo kenelle. Lähinnä vain, jos sattuu olemaan ihminen, joka helposti lannistaisi tai vähän epäilisi omia unelmiaan. Itse niihin kannattaa uskoa ja hankkia ympärilleen inspiroivia ja kannustavia ihmisiä. Tosin nämä ajatukset enemmän niihin isompiin unelmiin. Tuoleista sun muista kannattaa kyllä huudella aina ;)

   Poista
 9. Mä putosin nähdessäni tuon taustatapetin, ihana! Saanko kysyä mistä se on? Ja kaikki muukin sulla on täällä niin kaunista, rauhoittavaa ja inspiroivaa samaan aikaan. Toivon sulle monia sunnuntaita peräkkäin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tapetti on aivan ihana! Se on Borås-tapetteja sarjasta Karslund. Suosittelen lämpimästi. Kiitos kauniista sanoistasi. Blogini on oma paikkani, missä haluan juuri kauniiden, rauhoittavien ja inspiroivien asioiden näkyä. Toivon myös sulle sunnuntaisia hetkiä arkeen! <3 Voi hyvin.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos, rakastan molempia niin paljon! <3

   Poista
 11. Siis ihana ihana ihana tuoli ja mikä kombo tuon tapetin kanssa <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 ehkä vähän harmittaa, ettei tuolia ole enempää :) mutta kyllä päälimmäinen tunne on kiitollisuus, että tuon kaunokaisen sain sentään. Tapetin kanssa natsaa hienosti, vaikka tuoli kyllä matkustaa pian kaupunkikotia piristämään.

   Poista
 12. Ihana tuoli! Ja ihana on tapettikin. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 13. Mintunvihreä on ehkä yksi maailman parhaista väreistä ihan kaikessa. Mä halusin myös hirveästi yhdessä vaiheessa mintunvihreää tuolia, mutta nyt olen palannut valko-harmaalle linjalle, hyi mua.;)

  Kaunista viikkoa, ihania hetkiä, suloista iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä olet siis edelleen se valko-harmaa kuitenkin ;) Mulla on ollut ihan outo värikausi meneillään. Toisaalta mietin kyllä aina, pitäisikö mennä valkoisempaan ja harmonisempaan suuntaan. Tykkään iloisista ja hauskoista jutuista kotona, mutta kaipaan todella paljon levollisuutta. Etsin siis koko ajan balanssia :) Mutta sitä pitää tehdä, mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä, eikös vain. Siis nauti valkoisesta ja harmaasta <3

   Levollista loppuviikkoa! Voi ihanasti <3

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)