maanantai 10. helmikuuta 2014

Kirjoitan ja kuvaan


Ilma on ollut niin oudon leuto, että olen melkein luullut asuvani ulkomailla. Valitsin tänään kukkakaupassa huolella ajatuksiini sopivat kukkaset: jotain sinistä. En tarvinnut mitään käärettä, vaan kävelin kotiin kukkakimppu avonaisena sylissäni.

Olo on ollut ihanan luova koko tämän alkuvuoden. Vuodenvaihteessa päätin, että toteutan itseäni tänä vuonna enemmän kuin pitkään aikaan. Muistikirjani väliin on kertynyt ajatuksia, suunnitelmia ja kuvakollaaseja.

Kameran etsintä on onnellisesti päättynyt. Olin merkinnyt sen helmikuulle tehtäväksi. Luvassa on pitkäjänteistä kuvausharjoittelua, jonka päätteeksi saan palkita itseni uudella objektiivilla. Lisäksi hankinnassa on nahkainen kaulanauha ja uusi kameralaukku (voi hyvänen aika, ei Olympusta voi Canonin laukkuun laittaa). Kaivoin muutamia filmikameralla otettuja vanhoja kuvia esille ja päätin, että tämä vuosi on omistettu myös filmikameralla kuvaamiselle.
17 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, kirjoittaminen ja kuvaaminen, bonuksena vielä osittain filmikameralla.
  Minäkin haluaisin uuden objektiivin, pitäisi keksiä jokin juttu, josta se olisi palkinto.Toki itseään voi lahjoa muutenkin, mutta uusi objektiivi olisi niin hyvä tsemppari.
  Viehättävä sininen jatkumo kuvissasi tässäkin postauksessa, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen keksimään jonkin jutun, jossa sitten uusi objektiivi on palkintona ;) Mulla on yksi filmikamera mielessä, minkä aion hankkia. Lisäksi toivon, että löydän vanhempieni vanhan kameran jostain heidän kätköistään. Ja olen hieman juuttunut nyt siniseen...

   Poista
 2. Tosi kaunis kimppu.... jotakin sinistä siitä löytyy..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin löytyy :) ja tuntuu hyvältä katsella juuri noita kukkia.

   Poista
 3. Kuulostaa tosi hyvältä suunnitelmalta! Ja nuo kruunuvuokot on sitten niin ihania. Just kiva sinisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kruunuvuokot, jee, hyvä että sanoit! Mietin tässä pitkään, mitä ihmettä nämä nyt olivatkaan :)

   Poista
 4. Waude. Mahtavaa että sulla on luovaa menoa. Tiedätkö, mäki olen alkanut ottamaan kuvia filmikameralla ja ajattelin että tästä täytyisi blogiinkin jotain laittaa, ja sä olit aivan samoilla jäljillä täällä :) Jatka ihmeessä kuvaamista sun kuvat näyttää hyviltä ja kamera kans! Mahtavaa että olet kävellyt avoimen kukkakimpun kanssa kotiin, se luo esteettisen elämyksen katukuvaan.
  kommentoin jo äsken mutta se katosi, katotaan tuleeko tuplatehoilla sitten nyt.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Filmikamerassa on oma hohtonsa :) se on kyllä vielä mainittava.

   Poista
  2. Tottakai laitat blogiin filmikamerasta juttua ja skannaat ehkä niitä kuvia sinne? Tai valokuvia niistä ainakin. Todellakin on oma hohtonsa! Oispa pian mulla filmikamera myös käytössä! Ihanasti ajateltu tuo katukuvan esteettinen elämys <3 kiitos siitä!

   Poista
 5. Kuulostaa mahtavalta! Itsellä tuntuu luovuus valuneen viemäriin lumen sulaessa. Kaikista kuvista tuntuu tulevan kellertäviä tai ruskeita, likaisen värisiä. Täytyisi kait minunkin käydä kukkakaupassa :)

  Ja kamerakuume vaivaa itseäkin. Lisäksi tekisi mieli rakentaa sellainen neulansilmäkamera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy kukkakaupassa, se tuo väriä! :) Neulansilmäkameran rakentaminen kuulostaa hauskalta, mikä estää tekemästä?

   Poista
 6. Ihana tuo uusi kamera! Se on itsessään jotenkin tosi täydellisen näköinen. Ja ihan varmasti sillä otetut kuvatkin.:)

  Suloista iltaa kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, se on niin ihana ihan jo itsessään <3 Kuvia en ole ihan hirveästi vielä ehtinyt ottamaan (itseasiassa ihan tosi vähän), mutta ne näyttävät kivoilta kyllä :)

   Kiitos ja lempeää iltaa sullekin ihanuus!

   Poista
 7. Kukkien ostaminen itselle on ihanaa ja jotenkin juhlavaa ja eteenkin silloin kun niitä ei tarvitse kääräistä sen kummemmin vaan saa juuri kulkea kukat käsivarrella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä! :) Nautin suunnattomasti kukkien ostamisesta ja juuri sen takia teenkin sitä usein. Olen mielestäni ansainnut kauniit kukat joka kerta. Ja ehdottomasti parasta on kannella niitä käsivarrella vapaana ;)

   Poista
 8. It's been mild here in the UK too but very wet and windy. I have several old film cameras and need to dig them out. I'm off to London soon so I may take one with me.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nice to meet you here <3 I will try to find my parents old film camera too. Happy Valentine's Day!

   Poista

Kiitos viestistä! Vaihdan mielelläni ajatuksia :)